Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Jestli chci pohodlné auto na české silnice s max. odhlučněním interiéru v této cenové kategorii, tak si koupim Golfa 7th Combi, 1.5 turbo s vypínáním válců marathon edition, dosluhující generace. Teď jsem jednoho vybral pro zeťáčka. Za stejnou cenu tišší, větší, asi při klidné jízdě nižší spotřeba, pohodlnější sedačky s masážní fcí, zábavnější displeje pro řidiče, jednodušší na řízení, teď je na něj až 100 tis. sleva.Bose hraje mizerně a na keyless stejně není spoleh, xkrat se auto po odchodu nezamklo. Senzory parkování jsou v porovnání se škodovkou nepoužitelne. Koroze, lak, vrzající interier atd je společná všem mazdám.
Pojeď na Pálavu. Tam se seznámíš s více lidma...Mazdar nechystate nejaky sraz ke konci prazdin ? Jsem novy , ale rad bych se s vami rad se vsemi seznamil....
Rád bych , ale práce mi to nedovolí
Pojeď na Pálavu. Tam se seznámíš s více lidma...
Což třeba víkend19.9.-20.9.Budu už domacož takhle nějaký motokáry, byl by zájem pozávodit a pokecat...? Návrhy termínů....?
Zajem by byl ale jediny volny vikend bych mel ten posledni v mesici.což takhle nějaký motokáry, byl by zájem pozávodit a pokecat...? Návrhy termínů....?
18.-20.9. je Mazda Reunion v Karvánkách.Což třeba víkend19.9.-20.9.Budu už doma
a pojízdný.
No..tak to je opravdu pozdě ale budu se snažit dorazit aspoň v sobotu a nebo v pátek pokud by dorazil @Vitus a trošku jsem se prdli.18.-20.9. je Mazda Reunion
Já jim to říkala už asi před měsícem, možná dýl.. jenže ženská se prostě neposlouchá snad to vyjde a setkáte seNo..tak to je opravdu pozdě ale budu se snažit dorazit aspoň v sobotu a nebo v pátek pokud by dorazil @Vitus a trošku jsem se prdli.
Za mě můžu téměř kdykoliv.... Jen už nepřijedu mazdou.což takhle nějaký motokáry, byl by zájem pozávodit a pokecat...? Návrhy termínů....?
Já myslela, že Ty to víš z fb.. nicméně neví se to, protože Milan ani Míra nejsou schopni to sem dátKarvánky já rád, kurňa proč se to neví? Pokud tam bude někdo s dětmi okolo 11 let, dalo by se o tom uvažovat. Co třeba @Doofer že by přijel vyvenčit rodinku a ukázat novej povoz, hmm?
Na Karvanky rad vzpominam... ale tento vikend mam zrovna zapasy v Neratovicich oba dny a tam byt musimpřijel vyvenčit rodinku a ukázat novej povoz, hmm?
tak pošli ženu s potěrem Ufo vítánoNa Karvanky rad vzpominam... ale tento vikend mam zrovna zapasy v Neratovicich oba dny a tam byt musim
požadavek předán, protistrana si vzala lhůtu na rozmyšlenou btw klidně bych jí půjčil GL, ale ona se s ní bojí jezdittak pošli ženu s potěrem Ufo vítáno