• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Skupina Prague Unit - skupina z Prahy a okolí

Byl by hromadnejsi zajem o Kurz bezpecne jizdy (cti skola smyku na uzavrenemm okruhu)? Stredocesi mame nejbliz Pribram a asi by se dala pro skupinu vyjednat slevicka.
Ja tam chci urcite - poprve s predokolovou Mazdou.

Byl by hromadnejsi zajem o Kurz bezpecne jizdy (cti skola smyku na uzavrenemm okruhu)? Stredocesi mame nejbliz Pribram a asi by se dala pro skupinu vyjednat slevicka.
Já bych do toho šel.

Odesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk

Taky bych se přidal ale musím tu babičku dát nejdřív dohromady abych odtamtud nejel
e3c1eba936830384677665fc82b77e39.jpg

Urcite doporucuju vsem bez vyjimky. Byli jsme na Dlouhe lhote celkem nedavno. Stejne tak doporucuju vsem majitelum GJ a GL vynechat aquaplanningovou vanu, jinak tam nechate spodni kryci plasty jako ja :-)

Urcite doporucuju vsem bez vyjimky. Byli jsme na Dlouhe lhote celkem nedavno. Stejne tak doporucuju vsem majitelum GJ a GL vynechat aquaplanningovou vanu, jinak tam nechate spodni kryci plasty jako ja :)
Vyzkousel jsem snad vsechny polygony a DL u Pribrami ma skvely pomer cena/vykon. Existuji levnejsi, ale ty nedoporucuju.
Otuknu tedy ochotu udelat special termin a cenu.

Safra, já se zrovna vrátil z kurzu bezpečné jízdy v Sosnové. Možná jsem to mohl mít levnější.

Ahoj, můžu jen doporučit absolvoval jsem letos v únoru. Velice vstřícní instruktoři a bezvadna organizace.

Nemám koule dostat CX-5 na limit na veřejné komunikaci, možná by to stálo za to...? (teda pokud nepočítám nájezd na D1 směr Praha z Dobřejovic - na kruháči odbočení vpravo a zařazení se do průběžného pruhu; tam jsem poněkud vydriftoval z připojovacího...)

Poslední úprava:
zákaznící CarSTARu mají o zábavu postaráno.... byl jsem, ukázalo se že asistenty fungují ale jen když víš jak je používat jinak ne... https://www.facebook.com/watch/?v=1997255680294054

Záujem by som mal,myslím si že to je užitočné..

Z CarStar mi prišla pozvánka na ten ich kurz, ale na dotaz ohľadom ceny už neodpovedali, takže som tam nakoniec nebol.

Záujem by som mal,myslím si že to je užitočné..

Z CarStar mi prišla pozvánka na ten ich kurz, ale na dotaz ohľadom ceny už neodpovedali, takže som tam nakoniec nebol.
Aaa chyba.... kdyz chces platit domluv si placeny kurz.

Aaa chyba.... kdyz chces platit domluv si placeny kurz.

Keby tam napísali že je to zadarmo, alebo so zľavou, tak je to lepšie ako keď pošlú len termín a email, kde sa majú posielať prihlášky (z ktorého mi nikto neodpovedal). :)

@Vitus to jen neumi! Ja zadne plasty ve vodni vane nenechal! :rolleyes::cool::D A to jsem jel az po nem, takze jsem primo videl na vlastni oci, jak to mude dopadnout. Ale my si s autem na to verili vic! :D Co naplat, driftovat a vozit micek ale umi lip :D.

Jinak si tam prave pred zimou chtel ten celodenni kurz zaplatit se svou novou neMazdou, abych si trosku na auto zvykl. Akorat jsem to planoval tak, ze pojedeme oba s manzelkou (ona s GJ), ale nejak jsme se terminove nebyli schopni sladit (8:00 je na ni prilis brzo).

Asi bych se přidal.

@Vitus to jen neumi! Ja zadne plasty ve vodni vane nenechal! :rolleyes::cool::D A to jsem jel az po nem, takze jsem primo videl na vlastni oci, jak to mude dopadnout. Ale my si s autem na to verili vic! :D Co naplat, driftovat a vozit micek ale umi lip :D.

Jinak si tam prave pred zimou chtel ten celodenni kurz zaplatit se svou novou neMazdou, abych si trosku na auto zvykl. Akorat jsem to planoval tak, ze pojedeme oba s manzelkou (ona s GJ), ale nejak jsme se terminove nebyli schopni sladit (8:00 je na ni prilis brzo).

No tak jasny, do ty vany jsem jel teprva po druhe, to neni jen tak si vletet do hromady vody, to se musi umet

4dfb03de3072901c3ca26e9f53e22c82.jpg

Taky bych si driftnul. přidám se určitě. S tou vanou budu opatrnej, mám to kurva nízký :) dík @Vitus

Back