- 85
Já zase pochroumanou achilovku. Navrhuji tedy sraz v nějaké nemocnici v centru. První sraz všech mrzáků s Mazdou
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Já bych do toho šel.Byl by hromadnejsi zajem o Kurz bezpecne jizdy (cti skola smyku na uzavrenemm okruhu)? Stredocesi mame nejbliz Pribram a asi by se dala pro skupinu vyjednat slevicka.
Ja tam chci urcite - poprve s predokolovou Mazdou.
Byl by hromadnejsi zajem o Kurz bezpecne jizdy (cti skola smyku na uzavrenemm okruhu)? Stredocesi mame nejbliz Pribram a asi by se dala pro skupinu vyjednat slevicka.
Vyzkousel jsem snad vsechny polygony a DL u Pribrami ma skvely pomer cena/vykon. Existuji levnejsi, ale ty nedoporucuju.Urcite doporucuju vsem bez vyjimky. Byli jsme na Dlouhe lhote celkem nedavno. Stejne tak doporucuju vsem majitelum GJ a GL vynechat aquaplanningovou vanu, jinak tam nechate spodni kryci plasty jako ja
zákaznící CarSTARu mají o zábavu postaráno.... byl jsem, ukázalo se že asistenty fungují ale jen když víš jak je používat jinak ne... https://www.facebook.com/watch/?v=1997255680294054Byl by hromadnejsi zajem o Kurz bezpecne jizdy (cti skola smyku na uzavrenemm okruhu)? Stredocesi mame nejbliz Pribram a asi by se dala pro skupinu vyjednat slevicka.
Aaa chyba.... kdyz chces platit domluv si placeny kurz.Záujem by som mal,myslím si že to je užitočné..
Z CarStar mi prišla pozvánka na ten ich kurz, ale na dotaz ohľadom ceny už neodpovedali, takže som tam nakoniec nebol.
Perfektní, už se těšímOtuknu tedy ochotu udelat special termin a cenu.
Aaa chyba.... kdyz chces platit domluv si placeny kurz.
Asi bych se přidal.Byl by hromadnejsi zajem o Kurz bezpecne jizdy (cti skola smyku na uzavrenemm okruhu)? Stredocesi mame nejbliz Pribram a asi by se dala pro skupinu vyjednat slevicka.
@Vitus to jen neumi! Ja zadne plasty ve vodni vane nenechal! A to jsem jel az po nem, takze jsem primo videl na vlastni oci, jak to mude dopadnout. Ale my si s autem na to verili vic! Co naplat, driftovat a vozit micek ale umi lip .
Jinak si tam prave pred zimou chtel ten celodenni kurz zaplatit se svou novou neMazdou, abych si trosku na auto zvykl. Akorat jsem to planoval tak, ze pojedeme oba s manzelkou (ona s GJ), ale nejak jsme se terminove nebyli schopni sladit (8:00 je na ni prilis brzo).