- 734
Vypadá to pěkně, ale něco tomu chybí.výrobce je nekomunikativní tatar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Vypadá to pěkně, ale něco tomu chybí.výrobce je nekomunikativní tatar
V záběhlicích mají pouze bílé krytky. Barevné mají v Autodíly KrčWww.hobbycar.cz v Zabehlicich
Jsem pro.nejako nam to tady usina. Co takhle kdyz uz je hezky dat pro zmenu venkovni kary. Nedavno na me vyskocila tahle trat. nebyl nekdo?
https://www.google.cz/maps/place/Ka...299595640a4!8m2!3d50.099677!4d14.513346?hl=cs
pripadne muzeme vyzkouset a priste zase Zlicin.
tvl pozdě,rád bych zajel a skouknul novou krasavici ale už mám třetí kousekkdyby se někdo nudil nebo jel kolem, budu mýt auto na Shellce Švehlova od cca. 18:15, stavte se na kus řeči
To vis, jeste stale nepochopili zaklady hospodareni ..nebo je jim to sumak a stejne pres to perou prachy..tak ci tak mi mame pechCelkem se divim ze se chteji procenticky delit jeste se slevomatem natoz aby nabidli vyhodnejsi cenu skupine a nedelili se o zisk s prostrednikem...
V pze Istop, autozamykani..idealne u Shr3ka a ty ledky u mazdaosvetleni.czZdar borci,
funguje pražská skupina ještě? Rád bych se sešel, vyměnil pár zkušeností a rad. Samozřejmě bych se nebránil výměně světel za ledky, vypnutí istopu, automatické zamykání, atd... Rád se za to odvděčím
To jsem přesně já Letí zpráva resp. odpověď