Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
a ty ventilky TPMS si demontoval v pohodě nebo je na to nějaký fígl ?Nesundaj, berou jen holy disky. Barvu dostanes vybrat na miste z plechovyho vzorniku
no ten antracit vypadá dobře, chtěl bych právě něco šedého ale ne úplně černý. díky za tipMyslím že ne, to není žádný pneuservis. Maximálně ti s tím do pneuservisu zajedou a ty to zaplatíš. @Vitus dával stříbrnou, já tam mám antracit.
Zobrazit přílohu 4009
jasný neber mě za slovo, myšlen byl ventilek na sledování tlaku v pneu proto ta zkratkaJa nemam TPMS.....
aha tak to jsem zase nepochopil já , domníval jsem se, že to je standard, když máme stejnou motorizaci a rok výrobyno to jsem pochopil, ale říkám, že nemám kontrolu tlaku ))
nene, o tohle kurvítko jsem "ochuzenej"aha tak to jsem zase nepochopil já , domníval jsem se, že to je standard, když máme stejnou motorizaci a rok výroby
Hmm uvazuji prave o oprave mych 16" zimnich protoze uz nejsou moc pekny. Otryskat si to klidne necham v praci, to neni problem, jde mi pak o opetovny nalakovani, takze Robine rikas ze Martin nekoho ma jo?Marťas v Prostějově na to má šikovnýho borca. Každopádně to bude taková záložní varianta, když neseženeš nic v okolí, jak jsme se bavili
Za lak čtyř 3MPS II R18 kol jsem dával 3000,-Kč a něco stálo opravení a srovnání tří kol.