Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Za mě komaxit. Vydrží hodně, , hlavně v ziměRefresh....
Borci, dokazal by nekdo shrnout (ne)vyhody klasicke lakovani vs. praskova barva? Nebo jine technologie? Jde mi o pekny vysledny efekt a hlavne trvanlivost. Chtel bych pres zimu hodit kola nekam na tmavy lak (machine grey anebo cerna) a hlavne nechat opravit jeden lem...je zubaty od obrubniku. Tip na spolehlivou firmu Brno-Vyskov-okoli? Diky.
IMO by to bylo nejlepší, prodávat to na nějakých "originál" kolech, už jen kvůli foto. https://www.renovace-alu.cz/ by asi pomohla s nějakou "skorotovární" podobou.
Pokud je ted chci ale jen prodat, tak by mi mohla stacit i jen takova praskova lakovna, kdyz je uvedu do skoro-puvodniho stavu. Teda nejake to male zabrouseni mozna. Ale jinak?Ale ty tvoje bych radši poslal/dovezl do Mostu, tam si s tím víc vyhraje.
Natural je spokojený na 100% s Mostemmyslim ze to byl @Natural