- 5 958
když jsem si představil tyhle a červenou cx-5ku,
k černé by to taky náramně sedělo ......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
když jsem si představil tyhle a červenou cx-5ku,
Koho to zajímá, tak nakonec jsem koupil tyhle kolesa - viz moje galerie
Co? To měl bejt odkaz na moji galerii, mrknu doma na PCOdkaz na Stěrače?
to máš recht, teď nejsou prachy, ale mám v plánu komplet renovaci, nový kotouče, destičky a možná i ty třmeny, nevim, minimálně to vypucovat a dolakovatSlušivá kola k tvému laku, vypadá to dobře i na 17"
Brzdy to chce dolakovat
Díky, taky si myslím, že docela sedly. I tou barvou. Bál jsem se aby to nebylo moc tmavý, ale je to cajk.Na 17" výborný výsledek. Jen kdo má GH v oku, tak pozná, že jsou kola v podbězích celkově menší, než je obvyklé.
Jak psal na první stránce tohoto vlákna @shr3k , stačí se držet s ET nad 45 a mělo by to být cajk. Já jsem před pár týdny nasadil ET47 a nikde nic nedrhne.Mazdar, jak je to s ET, v jakém rozměru je možné ET dát na auto (př. 45-65)? Jde mi o to, že když koupím třeba 7Jx17 s ET47 nebude to třeba dřít o třmeny? Vím, že tu borci dávají ET 45, ale např. na Focuse se mi stalo, že jsem dával ET 52,5 v TP je ET 52,5 a beztak to dřelo a bylo nutný výstupky na třmenech o cca 2mm zbrousit, nerad bych řešil stejný problém u M6. Zháním něco na rezervu a, že bych sehnal něco v ET60 už přestávám doufat.
Podle originálního čísla BB01-37-140 to najít nejde? Sada 4 stojí cca 4300 v nákupu bez daně.Nikdo neví?
Môžeš mať aj aj, kľudne sa dajú kombinovať. Bez demontáže to nezistíš, ale ak sú ešte origo, tak sú to tie s plieškom.Ahoj, chci kupovat opravnou sadu na ventilky (co kdyby) a zjistil jsem, že existují dva druhy TPMS, starý typ VDO, kde je ventil propojený ze spodu se senzorem plíškem, který je přišroubován. No a pak existuje další varianta, kdy senzor drží přímo na těle, nevíte jaký typ je u Mazdy 6 GH r.v 2008? Díky