Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
těžko poradit, když ani nenapíšeš na jaký auto to je, a co máš zapsané v TP Obecně lze dopsat jiný rozměr do TP, je toho tu o tom napsáno dost :Nikdo nic?
Při koupi kol, ne pneu.Chápu tedy dobře že při koupi nových pneu k nim dostanu typový list a s tím pak na úřad a zapsat do TP
Měl by jsi si o něj říct. Nedávají ho ke každým kolům. Zápis pak na magistr dopravy nebo u techniků kde dělají STK. Raději před koupi kol si ověř zda to dopíšou. Každý kraj jiný. .......Chápu tedy dobře že při koupi nových pneu k nim dostanu typový list a s tím pak na úřad a zapsat do TP
A to uz vis, ze Ti tam ty 16" nedaji? Protoze jak jsem tu uz psal jinde, ja treba 16" v TP mam uz od noveho auta. Pravda, ze zase jini nemaji, takze asi kdo vi.Už jsem měl soukromou konverzaci se shr3kem, ale stále mi není jasné, když v německu v CoC listu mám uvedené tyto rozměry, proč mi pravděpodobně do českého VT napíšou pouze 17" a 19" kola? Řídí se to tím, co tady Mazda, potažmo její importér dokázali homologovat?Zobrazit přílohu 11981