Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Pošli mě adresu do SZ a koncem příštího týdne ti to můžu poslat, až se vrátím domů.?Ahoj, taky mě prosím napište mezi zájemce. Vzal bych si samolepky na rámeček RZ.
Pokud máš specifické požadavky,tak napiš SZ a zkusíme s tím něco udělat.?Já bych rád dvojbarevné v šedých tónech, menší, bez .cz
Napiš mě SZ a pořešíme to.?Ahoj, také bych bral samolepku na sklo kdyby byla možnost?
Jo takhle jsi to vymňouknul.?Já při tom tvém zadání jsem si úplně nedokázal představit co s tím zamýšlíš.Vypadá to decentně.?Zdravím,
díky skvělé domluvě s @HHBota jsem od něj obdržel pár samolepek na přání. Konečně se podařilo je vyfotit, takže posílám foto předek a zadek s Mazdaklan rozlišováky Je to i pro ty, co mají rádi Autopalkovice a pana Mikuše Zobrazit přílohu 43042Zobrazit přílohu 43041
Asi bych uměl.Jaká barva?Zdravím, jsou ještě k mání samolepky ?, chtěl bych na okno, která by se lepila ze vnitř auta.
Jak to budu mít dám ti vědět.Nerozumím myslíš barvu písmen, Pokud ano tak bíle. Dík.
Bezva zatím dík.Jak to budu mít dám ti vědět.