• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Samolepky MazdaKlan.cz

Ahoj, taky mě prosím napište mezi zájemce. Vzal bych si samolepky na rámeček RZ.

Poslední úprava:
Ahoj, taky mě prosím napište mezi zájemce. Vzal bych si samolepky na rámeček RZ.
Pošli mě adresu do SZ a koncem příštího týdne ti to můžu poslat, až se vrátím domů.?

Já bych rád dvojbarevné v šedých tónech, menší, bez .cz

Zdravím,
díky skvělé domluvě s @HHBota jsem od něj obdržel pár samolepek na přání. Konečně se podařilo je vyfotit, takže posílám foto předek a zadek s Mazdaklan rozlišováky ;) Je to i pro ty, co mají rádi Autopalkovice a pana Mikuše :)

předek.jpg zadek.jpg

Poslední úprava moderátorem:
Zdravím,
díky skvělé domluvě s @HHBota jsem od něj obdržel pár samolepek na přání. Konečně se podařilo je vyfotit, takže posílám foto předek a zadek s Mazdaklan rozlišováky ;) Je to i pro ty, co mají rádi Autopalkovice a pana Mikuše :)Zobrazit přílohu 43042Zobrazit přílohu 43041
Jo takhle jsi to vymňouknul.?Já při tom tvém zadání jsem si úplně nedokázal představit co s tím zamýšlíš.Vypadá to decentně.?

Já myslím, že je to v pohodě.?

Zdravím, jsou ještě k mání samolepky ?, chtěl bych na okno, která by se lepila ze vnitř auta.

Trošku opráším vlákno, bylo by možnost udělat 3ks samolepek, 2x čistě červené písmo do zadních okének na GH combi k nalepení zevnitř auta a 1x samolepku pod nápis Mazda v bíločervené variantě?

Back