- 1 384
Jasny to je samozrejmostAk to necháš v tom servise opraviť, prosím ťa podeľ sa pak o postup akým to opravili. Či len zváraním, alebo majú nejaký iný postup... dík
Odesláno z Lenovo pomocí Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Jasny to je samozrejmostAk to necháš v tom servise opraviť, prosím ťa podeľ sa pak o postup akým to opravili. Či len zváraním, alebo majú nejaký iný postup... dík
Tak tohle mě zajímá ještě víc, proč když to tedy řeší Praha a Brno, tak Olomouc o ničem neví.Tak po dnešní návštěvě Mazdy v Brně tak do toho též spadám a též je svolávačka na vzpěry 5-tých dveří tak to udělají při tom. Ale mě řekli že je to na jeden den, ráni dovést a večer bude hotovo. .
No v Brně mi řekli že akorád dnes to dostali, jinak též nic nevěděli.Tak tohle mě zajímá ještě víc, proč když to tedy řeší Praha a Brno, tak Olomouc o ničem neví.
Kdyby Brno nebylo tak daleko tak už tam jedu. Nevím co bych celej den dělal v Brně.
Hmm.No v Brně mi řekli že akorád dnes to dostali, jinak též nic nevěděli.
Tady nejsi na MC, neni duvod aby to nekomu vadilo. Naopak diky za prinosny navod
plynových vzpier 5. dverí - časom v nich nejaký diel skoroduje, praskne a plynová vzpera povolí a môže dojsť k zraneniu osoby stojacej poblíž.