Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Já na sedačce namontováno nemám, při kontrole dle vin 2 roky zpět v Autopalace Brno na moje vozidlo žádná svolávačka není. Od začátku podzimu letos mi sedačka začíná vrzat. Dají se ty konzole objednat dle nejakyho OEM kódu té sady? Že bych si to namontoval sám - GH 12/2007Ano, nic jako preventivní montáž není. Jakmile navštívíš autorizovaný servis Mazda, má povinnost ti ji provést nebo dohodnout termín montáže, protože mu to vyskočí v systému DSR. Notabene když pak do systému zadá třeba prohlídku, výměnu oleje atp., to po něm jde už aftersales, protože to vidí jako nevykonanou svolávačku.
Podle VIN by ti meli dokazat rict kdy a jake svolavacky na aute delali.Já na sedačce namontováno nemám, při kontrole dle vin 2 roky zpět v Autopalace Brno na moje vozidlo žádná svolávačka není. Od začátku podzimu letos mi sedačka začíná vrzat. Dají se ty konzole objednat dle nejakyho OEM kódu té sady? Že bych si to namontoval sám - GH 12/2007
To jsou ty konzolky co montuji v autorizaku proti vrzani sedadla ? Vrze mi to uz priserne...Kdyby měl někdo zájem, mám sadu doma - blbě jsem se v autě podíval a následně objednal, při montáži se ukázalo že už konzolky namontovaný mám Lze použít i na mazdu 2 a tuším i 3 a 5 generačně shodné s GH .
Zobrazit přílohu 39318