- 3 506
ušetřit za nákladnější servis čtyřkolky a koupit kvalitnější řetězyZaujímavé video k téme reťazov
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
ušetřit za nákladnější servis čtyřkolky a koupit kvalitnější řetězyZaujímavé video k téme reťazov
Není to ani jedno, ani druhé. Jak vyplývá z obrázku, jedná se o maximální povolenou hodnotu navýšení rozměru kola v obou osách.
nakonec jsem objednal tyto, díky za tipJá mám tuším toto..
Napohodu...Sněhové řetězy 225/55 R17 Compass WINTER ÖNORM X120 - Carvin autodoplňky
Sněhové řetězy, pro osobní vozidla do hmotnosti 1800 kg, křížová stopa, sada 2kusy. Síla článku 3mm, Rozměry článku 17 x 9 mm. Baleno v praktické uzavíratelné textilní tašce ze silného materiálu.www.carvin.cz
Odesláno z mého Xperia 10 II pomocí Tapatalk
Děkuji za příspěvek. Preferuji buď mlčet nebo pomoctJo to jsou ruské, dodělej si doma ?
???????
Nebudu si nic přiznávat, když protistrana nemá ani zájem se podívat, co to je za řetězy. Nepřijde mi, že řetězy za 10k jsou šetření na nesprávném místě. Trochu jsem čekal, že na tomto fóru jsou normální lidi a ne hlupáčci s napoleonským komplexem. Taky potom, že by tu mohli být fanoušci mazdy, kteří se rádi podělí o tipy či rady.Tak je hoď do šrotu a kup si normální, když neuneseš pravdu, Asi jsi ušetřil na nesprávném místě, přiznej si to...............
když se to nasadí ne ten šroub, tak dotažením se to zatáhne, zajede to do toho čepečku, tím pádem se to utáhne a drží to. Chtěl jsem řetězy, které nemusím dávat za kolo, tzn až budu někde v hnusu tak se celý nezadělám.Rekl bych, ze o setreni zde asi neslo, vypadaji ze patri k tem drazsim. Proc ale maji tak komplikovane nasazovani, to nechapu. Ani po shlednuti videa na jejich webu nechapu, jak to ma vlastne drzet na tom sroubu...
Ahoj, vidím to sice prvně, ale omrknul jsem pro zajímavost a našel i tohle. Nebude v tom třeba ukryta odpověď? Jakože moje 6ka měla originální 21ky matky a BORBET kola pak 19ky... (?)Nebudu si nic přiznávat, když protistrana nemá ani zájem se podívat, co to je za řetězy. Nepřijde mi, že řetězy za 10k jsou šetření na nesprávném místě. Trochu jsem čekal, že na tomto fóru jsou normální lidi a ne hlupáčci s napoleonským komplexem. Taky potom, že by tu mohli být fanoušci mazdy, kteří se rádi podělí o tipy či rady.
když se to nasadí ne ten šroub, tak dotažením se to zatáhne, zajede to do toho čepečku, tím pádem se to utáhne a drží to. Chtěl jsem řetězy, které nemusím dávat za kolo, tzn až budu někde v hnusu tak se celý nezadělám.
To bohužel je jenom jiný adaptér. Mám v balení 17mm, 19mm a 21/22mm. Tzn to, co odkazuješ, tak já vlastně už mám. Problém je IMHO v té velikosti matky vs tou dírou v kole. Zatím totiž pokaždé, co jsem vyzvedával přezuté auto, tak jsem servisu reklamoval, že mi je poškrábali ořechem, takže origo 21mm matky možná budou tím zdrojem průseru .Ahoj, vidím to sice prvně, ale omrknul jsem pro zajímavost a našel i tohle. Nebude v tom třeba ukryta odpověď? Jakože moje 6ka měla originální 21ky matky a BORBET kola pak 19ky... (?)
Ano, tam jsem mířil svou domněnku... jakože existence adaptérů míří na matice.To bohužel je jenom jiný adaptér. Mám v balení 17mm, 19mm a 21/22mm. Tzn to, co odkazuješ, tak já vlastně už mám. Problém je IMHO v té velikosti matky vs tou dírou v kole. Zatím totiž pokaždé, co jsem vyzvedával přezuté auto, tak jsem servisu reklamoval, že mi je poškrábali ořechem, takže origo 21mm matky možná budou tím zdrojem průseru
Což je asi to samé jak to CD-9 jen na jiné auto ne?Já měl vybrané ty k-summit, ale jelikož jsem nebyl schopný to napasovat na kolo, tak jsem nakonec skončil u König Thule Easy-fit CU-9.
No ne úplně.. já jsem právě vůbec nechtěl řešit nějaké brutální se natahování za auto. Bohužel úplně pro mne nejlepší k-summit se mi nevlezl do ďoury na matku, tak aspoň toto. Asi záleží, co mám info od kolegů, tak mi všichni potvrdili, že řetězy nasazovali v tom nejhnusnějším možném počasí, za tmy, takže ikdybych to měl nadoživotí jenom vizot v autě a použít dvakrát, tak jsem upřednostnil toto .Což je asi to samé jak to CD-9 jen na jiné auto ne?
A spokojenost? Ty krytky pomáhají před poskrabanim disku?