Forester
výkonný člen KLANu
- 525
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Pošli fotku…Netuším kde je chyba ale nemám na infotainmetu syboly motor, klíma a i-stop. Dočítal som sa v manuále že keď nie sú zobrazené tak sú pripravené. To sa mi nezdá a nikdy som ich tam nevidel. Som správne v okne a pod symbolom motoru a válcov nič nie je. Kde je chyba?
Takto som to nikdy nevidel.
Zobrazit přílohu 50653
Když máčkneš na středový ovladač v náhledu spotřeby, měl bys vidět: Historii spotřeby, sledování vozu a monitor toku energie.Dnes som to teda poriadne preklikal a žiadne ikony pripravenosti v mojom infotainmentu nie sú.
Zobrazit přílohu 50730 Zobrazit přílohu 50731 Zobrazit přílohu 50732 Zobrazit přílohu 50733
Nebude se tato obrazovka lisit pro starsi modely a od 2024 dal?
My máme na 3kách všichni Mild Hybrid, takže....Tak paranormálny jav je vysvetlený, môžem kludne spávať Mecezova teória je potvrdená. Citujem odborníka na ikony :
"Aha už rozumiem – no kamarát má ešte vozidlo bez Mild hybridu tak preto to má inak vysvietené"
To je ale screen z CX-5. Já tam mám M-Hybrid…Tiež som si myslel ale na snímke z ikonami je i-stop/i-eloop a ja mám i-stop/mail hybrid, takže...
Jednoduše, každá BP co v EU je, je Mild Hybrid. Na snímku co jsi měl v odkazu, je CX-5 s jiným systémem. Na mojí BP to vypadá stejně, akorát je tam místo i-Eloop napsáno M-Hybrid. A obrázek auta je jinej.Mazda 3 BP Sedan, Machine Grey, Plus, Style, Safety, Sound.
Energie je v jiným menu, to je pravda. Čas se ukáže při aktivním i-Stopu.Pes je zakopaný v tom, že u teba ako ročník 2024 je upravené zobrazovanie na displeji. Tá grafika je odlišnejšia o trocha ako na mojej 2023ke.
U mňa napr. chýbajú údaje o čase a energii.
Zobrazit přílohu 50875
U nás jsou vidět oba. Spodní ovšem až po aktivováni i-Stopu -> chcípnuti motoru na křižovatce. Po rozjezdu časy opět zmizí.Horný obrázok z manuálu sa u mňa nezobrazuje. Dolný áno, tak ako to je v mojom príspevku vyššie.
Bod 8 píše "pokud sú funkce i-stop k dispozici" Tak u mňa všetko funguje a i-stop tak isto je aktívny. To je od prvého naštartovania až k normálnemu zahriatiu.