Michall
rodinný člen KLANu
- 940
Tím to nebude. To bych tam neměl nicTak asi sa lepšie modlíte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Tím to nebude. To bych tam neměl nicTak asi sa lepšie modlíte
jj, máš pravdu. Ja som si chcel vyskúšať deaktivovať kľúč. @YPO mi poradil a dnes som konečne úspešne deaktivoval a potom zase aktivoval kľúč. Tak som bol celý šťastný, že som si vyskúšal štartovanie. Teraz som pripravený, ak by sa mi vybila batéria v kľúči. Na displeji mi zobrazilo treba priložiť kľúč pred naštartovaním. Mám odskúšané a funguje. Ďakujem.
Na obrazovke sa mení iba aktuálny čas teda hodiny a čas i-stop iba keď stojím a motor sa vypne, čo je vidieť aj na stav Cylinder Deactivation. Žiadne ikony mi nepribúdajú ani nemiznú. Noha z pedála akcelerátora a zobrazia sa mi ešte šipky v smere do batérie alebo sú šipky opačne v smere od batérie. Inak sa mi nič ďaľšie nemení. Obrazovka je takmer statická, tak ako som odfotil.Perfekt Rudi, záhada zmiznutia mojich ikon rozuzlená
Já poslouchám nějaké DAB rádio a tam se název interpreta i navev skladby zobrazuje.