Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Já měl v kufru jen subwofer,polystyren a opravárenskou sadu. Koupil jsem plnohodnotnou rezervu,origo 16 plech pod subwofer a to že mi tam nejde ten polystyren mě pěkně se*e. Máte někdo nějakou fotku kolik jste toho řízli,aby to sedělo? Když se na to tak dívám,tak to bude asi třeba říznout fest. Tak ať to zbytečně nez*urvím.Polystyren je jak nový. Díky.Pokud neseženeš s GG, tak ten svůj polystyren z GH normálně řízni. Stačí kus co dole přebývá. Mám ve wagonu 16" (tuším) dojezdovku v ní basák a pevné dno. Řešil jsem to samé cca před 3lety a taky jsem dlouho jezdil s pocitem, že tam rezerva je![]()
![]()
No díky tedaNeboj a rež, ak pokazíš mám jeden v mechu.
Čo si pamätám, na výšku zostalo cca 8 cmNo díky teda![]()
No,tak to počítám že odpad bude skoro všechnoČo si pamätám, na výšku zostalo cca 8 cm
Díky kolego,už mám zamluvený dekl z GG,na šroťáku,zítra tam jedu zkusit jestli sedne. Chce za něj 200 tak si myslím že než řezat polystrén za 12000,dobrý kup.
Než jsem nahrál fotky tak jsi mě předěhlTak jsem rezervu konečně pořešil. Sehnal jsem dekl z GG a sedne tam jak prdel na hrnec. Akorát jsem musel říznout těch 6 nožičekZobrazit přílohu 26250 Zobrazit přílohu 26251
Jj,stane seNež jsem nahrál fotky tak jsi mě předěhlNo nic, lepší více stejných odpovědí než žádná, čus.
Čau,já abych pravdu řekl ani nevím z jakého typu M6 mi ten dekl na šroťáku vyndal.Ale po malé úpravě mi krásně do GH sedl. Vzal jsem tenhle z GG,abych nemusel ořezávat originál polystyrén co jsem v autě měl,když jsem si přečetl kolik stojí v Mazdě. Zkusil bych přiměřit ten polystyrén od toho borca do svého kufru,případně jej poupravil aby vlezl,pokud bude za hubičku. Ale třeba se ozve někdo,kdo řešil zrovna kombi.Ahojte, chcem sa spýtať takýto umelohmotný kryt z Mazdy 6 GG bude pasovať aj do Mazdy 6 GH wagon? Volal som jednému čo rozpredáva autá má jednu Mazdu 6 wagon GG ale v aute nenašiel žiadny takýto umelohmotný kryt. Okolo rezervného kolesa je vraj len polystyrénová výplňĎakujem
Tak tak, na rezervy a dojezdovky jsou tu jiná témata, stačí dát dotaz do hledání.A jak to souvisí se subwooferem a audiem?