Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Když jsem se šťoural ve Forscanu na PC (widle), tak tam dokonce je možnost reset jednotky po výměně DPF a celkové nastavení.Hlavně, že tady má mechanik celý proces https://euroesi.mazda.co.jp/esicont/eu_eng/mazda3/20060311105619/html/id0115f1800200.html , co dělat.
Je to na te fotce vlevo dole cervena. Jde to spatne precist. Mozna to neni rev.Jaká kontrolka REV? Neznám.
Mozna to bude key. Co to znamena? Na stk kouknu.Nebude to spíš KEY ?
Ohledně STK a zaslepeného EGR čerstvé zprávy: STK 2016 a dále
Každopádně píchnout na diagnostiku a ozkoušet..
Nejspíš slabá baterka v kartě nebo špatná nějaká anténa přijímající signál z karty. Nejčastěji ta v zadním nárazníku. Nikdy jsem naštěstí neřešil, spíše přepisuju co jsem zaslechl, takže podrobné info nemámMozna to bude key. Co to znamena?
Příště to nech svítit a údajně to na druhý/třetí den zhasne. Ale zůstane to v paměti.Pokud to bude dělat často bude nutné přeprogramovat ECU, jestli to tady někdo umí, budu rád
@FiskusCZ Podle podpisu koukám, že máš 100kw. U před FL nezhasnou, to říkám rovnou a nemusíš na nic čekat...
Stačí nalistovat na první stránku tohoto tématu, kde je o tomto "problému" napsáno.
Před FL byl jediný RF motor, který jsem neměl zaslepený. Pokud kontrolky svítí bez zaslepení, tak je problém v solenoidu