Celá anabaze začala minulý čtvrtek po obede,volali že maji jak chladič klimatizace tak volant na vymenu,pán mi rekl že volny termin byl po 15 květnu,rikam ,ok do hodiny vam zavolám zpet a upřesníme to.Nemuzu hned od pasu vypalit odpověď že je to ok a že ten termín beru,musim rict sefovi a domluvit se hlavne s nim,nicmene jsem se dohodl v práci že by to klaplo,a tim to taky skoncilo,už jsem se nedovolal,jen prodejci, říkal jsem si tak aspoň napíšu sms že se mi pan ozve,napsal jsem tam jak termin tak i orosbu ať mi zavola zpět, bohužel,nestalo se tak,pak jsem volal i na pevnou linku,tu mi zvedla paní z kanceláře, slušně jsem pootosil o předání vzkazu s prosbou ať mi pan zavolá, výsledek byl opět zero,nic a nic,tak chápu,byl v tom taky svatek,lidi si vzali volno,ale i tak,nasrali mě nehorázně,dnes jsem volal asi třikrat, výsledek opet zero,až když jsem zavolal na jiné cislo dalsdal prodejce,byl kontakt,pan mi hlav rekl že ten termín už je v prdeli,že maji plno 16 května,tomu já rikam proste jebat to!!! Navíc byla domluva že dostanu náhradní vuz páč to mam přes 100 km a vymena tech veci zabere pry cely den,co bych v té spinave dire dělal nevim,no a pan mi to dnes navrhl znova,puvidn p domluva byla že sve aito dovezu jeden den odpoledne a druhy si ho vyzvednu,ted jsem objednaný na 21.5 ale že všechna náhradní auta jsou už zamluvena,ze něco prý seženou,jinak zadna omluva,nic,tomu rikam jednání