Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Dnešní večerní chvilka poezie
Super i ta základní sedmička je fajn , takže ta 25ka musí byt jen lepšíZobrazit přílohu 12382 Dnešní večerní chvilka poezie
jinak po delsi dobe jsem si koupil neco lepsiho...
No nezklamalo me to
Uff netuším co si mám představit pod pojmem sušší. Každopádně je sladký ale připadá mi ze ten sedmilety základ byl o neco sladší.Nejsou ty Cubaney takový sušší?
Suchý rum je právě méně sladký. Myslel jsem, že Cubaney je právě spíš suchý, ale netuším proč jsem si to nejspíš spletl s Flor de CaňaUff netuším co si mám představit pod pojmem sušší. Každopádně je sladký ale připadá mi ze ten sedmilety základ byl o neco sladší.
Jo tak flor de cana mi moc nejelSuchý rum je právě méně sladký. Myslel jsem, že Cubaney je právě spíš suchý, ale netuším proč jsem si to nejspíš spletl s Flor de Caňa
Hmm, vůbec neznám, ale podle rumratings prý nadprůměrná lahvinka. Tak dej vědět jak vědět, jak to vidíš ty