• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Vaše oblíbené večerní aditivum

Hmm, zajimavý, z Maurícia jsem rum jeste nepil :)
Jinak my jsme s @Vitus načli naše adventní kalendáře :D

Poslední úprava moderátorem:
Ja teda jsem mauricijsky rum ochutnaval primo ve vyrobne (vanilkovy byl nejlepsi). Ale jelikoz moje chut miri k jinym palenkam, asi nejsem pravej clovek, kdo by mohl hodnotit :)
Ja jsem spise na konacek, whiskey atp... Pulka rodiny pochazi a zije na Morave, takze prisun vitaminu je obstojny, dokonce jednu varku jsem udelal sam...a i se to dalo pit. :)

Nejsem zadnej odbornik, ja delim na "chutna"/"nechutna", takze spis jedu v Araratu a podobnych komercnejsich lahvich.

:) Ale pokud pozves, rad ochutnam :D :D

Tak jako mohli bysme dat nejakou rumovou akci na severu moravy :D Ted uz to jen domluvit... :)

Jelikoz jsem dobre opojeny rumem tak ti rad odpovim :D
Ostravsko,Opavsko atd...

Hmm, zajimavý, z Maurícia jsem rum jeste nepil :)

Jinak my jsme s @Vitus načli naše adventní kalendáře :D

bééé já jsem si vyndal a nalil číslo 17, je nad dvojkou :( Jsem si říkal, že by to takhle blbě seřadili a .......

poučení: nevyndavat lahvičky, když je kalendář na stojáka ......

IMG_0435.jpg

Poslední úprava:
bééé já jsem si vyndal a nalil číslo 17, je nad dvojkou :-( Jsem si říkal, že by to takhle blbě seřadili a .......

poučení: nevyndavat lahvičky, když je kalendář na stojáka ......
Podívej taky jsem vytáhl nejdřív 17 :D ale jelikož jsem ještě mladej nesenilní chlapec, tak mi to došlo a vytáhnul jsem dvojku :D

adventní den devátý, s tím i devátý vzorek.... než jsem ho dneska otevřel, už jsem chtěl frfňat, že ve třetině kalendáře krom Esclavo XO nic moc a v tom dneska vyndám z okýnka číslo devět - Olivers MAXIMO-, strejček Oliver opět nezklamal! Jak to vidíš ty,@Alamaster ?

IMG_0456.jpg

Back