• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

interiér Velikost auta

Marcus11

člen KLANu
Zprávy
75
Zdravím. Pohrávám si s myšlenkou, že bych si pořídil na hraní MX-5, nejspíš NB. Ta se mi líbí nejvíc. Rád bych 1.8, 107kw. Ale jde spíš o to, jestli se do ní vejdu :D ..proto se ptám vás, jaké máte proporce a jak se vám v ní sedí. Ještě jsem v žádné nejel.

Já jsem 183cm/95kg..zda má vůbec smysl o tom uvažovat.. :)

Čau. NBcka jsou asi nejdostupnější, ale najít nezrezlej kus je umění. Trpí nosníky, prahy a lemy. Na FB jsou skupiny a když dáš poptávku hlavně z rozpočtem, tak dostaneš nabidky.
Výška nebude problém, ale chce si to otestovat. NC jsou asi nejprostornější, jestli se to tak dá říct..
Už si bez ní nedovedu představit léto...

Je mi to jasné, bohužel neznám nikoho, kdo má MX-5, jakékoliv verze..přemýšlel jsem i nad dovozem, našel jsem zajímavou stránku, a má hodně dobré hodnocení. Že bych někoho pověřil. https://www.youngtimercabriocenter.be/ ..jsou tam zajímavé kousky..

Tu je jedna fešanda:

Zalezi, odkud jsi. Kdyz se ale ve skupine na FB treba zeptas, nekdo v okoli te urcite necha do ni sednout.
Ja mam 185 cm, taky jsem pred lety chtel NB, ale zjistil jsem, ze se moc nevejdu. Resp prekvapilo me, ze NA ma uvnitr vic prostoru nez NB.
Skoncil jsem u NCfl a jsem velice spokojeny :-) Ale i u teto generace je treba davat bacha hlavne na korozi, jako asi u vsech Mazd...

Mě se právě NC moc nelíbí, hlavně předek, světla..NB se nejlíp upravuje a je asi nejdostupnější ..ND moc drahé a NA už staré :D

Mě se vzhledově nelíbí ani po FL..ale je pravda, že jsem viděl pár kousků, které byly upraveny a pak už se mi líbily, ale chce to do transformace větší investici..podle mě do NB to není až tak finančně bolestivé, pokud už teda budu mít kus bez koroze a nebudu muset řešit tyto problémy :D

Upřímně, v základu se mi líbí jen ND, všechny ostatní verze jsou takové nezáživné pro mě, vzhledově..jen můj názor je takový, že NB je asi nejvhodnější na úpravy, o což mi jde, skrz různé srazy, tuning party, apod..

Je mi to jasné, bohužel neznám nikoho, kdo má MX-5, jakékoliv verze..přemýšlel jsem i nad dovozem, našel jsem zajímavou stránku, a má hodně dobré hodnocení. Že bych někoho pověřil. https://www.youngtimercabriocenter.be/ ..jsou tam zajímavé kousky..
Mám NCfl jestli si chceš sednout není problém.Můžeme se domluvit.😉A až bude příznivější počasí,tak i projet.

Back