• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

podvozek Volba velikosti kol vs. dynamika a spotřeba

• Vlákno založil Vlákno založil bouk777
  • Datum založení Datum založení
Pokud vím, tak je to jen speciální lakování ke speciální edici, jinak jsou stejné. Ale možná, že si to myslím špatně...
Ano, tato černě lakovaná kola 9965-50-7590 byla už v různých edicích a jsou tvarově stejná jako 9965-48-7590 a 9965-49-7590.

Ok super díky za info ? nechám je na léto a na zimu uvidím co pořídím. Prezouvat se mi to asi nechce kvůli poškrábání i když předpokládám že by se to nemělo už dít ty stroje by na to měli být dělané ať neničí kola

Tahle Homura v šedé s vinovym interiérem je můj sen. Bohužel milion za auto prostě nedám.

Mazda 3 BN

Tahle Homura v šedé s vinovym interiérem je můj sen. Bohužel milion za auto prostě nedám.

Mazda 3 BN
Člověče já viděl v té šedé Mazdu 6 na salonu v Příbrami a vůbec se mi nelíbila, vypadala jak nástřikaná základovkou ?

Naživo jsem ji neviděl, ale taková Octavia RS nebo Stinger má tu šedou úžasnou. Čistě z videí je ale tahle kombinace top.

Mazda 3 BN

Back