Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ahoj, co popisovaná závada....našla se již příčina ?Ahoj, když přeřadím na 6 stupeň a mám tam 1700 otáček a víc, tak mi vibruje řadící páka. Jakmile dám nohu z plynu tak to přestane a pokud zase přidám tak to začne. Dělá to pouze na 6 stupeň. Už nevíme čím by to mohlo být. Poradíte prosím ?
Ahoj, zatím nic. Pořád vibruje.Ahoj, co popisovaná závada....našla se již příčina ?
Mně teď dělá to samé..jen u šestky. Po neděli ti řeknu víc, snad 😉Ahoj, zatím nic. Pořád vibruje.
Jéé moc děkuju. Přítelova 6 to dělala taky a teď to z ničeho nic dělat přestala 😅.Mně teď dělá to samé..jen u šestky. Po neděli ti řeknu víc, snad 😉
Tak to teda netuším co s tím 😶Tak nevím, vsázeli jsme na vstřikovač, ale na testu všechny prošly... takže jsem taky ve slepé uličce
Co mají společného gumy s řadící pákou? A ano jsou nové a nově vyvážené, byla na nich dělaná geometrie.Pokud to dělá tohle....pořád tvrdím..má to souvislost s nápravou, poloosou, nebo přenos vibrací z motoru...tzn. teoreticky...ložisko spojky, dvojhmota, prasklý nebo unavený nějaký silenblok - zkontroloval bych držák ramene u řidiče (nevím jestli je to slabší místo, ale na dílně už jich pár vyměněno bylo), nebo není problém s gumama..jsou rovnoměrně sjetý?
Kdyby to dělala jedna z těch výše mechanických závad, projevovalo by se to jen u šestky v určitých otáčkách? Dělá mi to to samé, ale ne vždy.Pokud to dělá tohle....pořád tvrdím..má to souvislost s nápravou, poloosou, nebo přenos vibrací z motoru...tzn. teoreticky...ložisko spojky, dvojhmota, prasklý nebo unavený nějaký silenblok - zkontroloval bych držák ramene u řidiče (nevím jestli je to slabší místo, ale na dílně už jich pár vyměněno bylo), nebo není problém s gumama..jsou rovnoměrně sjetý?
Co všechno se už zkoušelo?Tak to teda netuším co s tím 😶
Nemusíš čekat až na zvedák. Stačí když po jízdě sáhneš na brzdové kotouče a pokud bude v jejich teplotě (na stejné nápravě) velký rozdíl, tak Ti to více zahřáté kolo přibrzďuje.Díky za koment...jak bude zvednuté auto tak to čeknu
Kdyby to vibrovalo kvůli kolům, tak vibruje celé auto. To už jsem zažila když byla kola špatně vyvážená. Kola jsou teď prezuta na zimní a dělá to stejně.@Juci123 s řadící pákou nic, ale s vibracema které se mohou od určitých otáček při jízdě přenést do auta na řadící páku?
@Kukačka11 on píše že to dělá od otáček 1700 a výš..tzn. něco auto rozvibruje při vyšší rychlosti a zařazené 6, těch možností je bambilion, chce to vzít na zvedák..což ted podle všeho udělá
Napadlo nás že jsou vytažené lanovody. Zkusíme o víkendu poštelovat.Díky za koment...jak bude zvednuté auto tak to čeknu
Co všechno se už zkoušelo?