Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
je to hnusný, nebo se mi to jenom zdá....?
Bud jsi tomu prisel na chut, nebo "obycejna" ND je fakt odpad v Tvych ocich?Convertible se mi líbí víc než cabrio!
asi tomu postupně přicházím na chuť. Jsem osvícená konzerva, takže mi hlava některé designy chroupe pomaleji... vlastně ani na GJ jsem si ještě nezvykl úplněBud jsi tomu prisel na chut, nebo "obycejna" ND je fakt odpad v Tvych ocich?
Konstvo tomu sice "chybi", stale bych se ale velmi rad projel. No rekni, Ty ne?
Kolik váží ND oproti GJ či GH? Kdyby jak, tak 300-400kg rozdíl. 118kW vs 108kW a ND váží kolem tuny, takže jízda bude mnohem akčnější s NDčkem, protože je výrazně lehčí. O ochotě k zatáčení se ani nebavím.
No konečne. Uz mi chyba iba MX5 k tomu bbr turboTak za zhruba 15 dni je tady launch turbo MX5 ND ale to stejne pujde udelat i pro M3 tak kdyby mel nekdo zajem
http://www.bbrgti.com/product/bbr-mx-5-nd-stage-1-turbo/
Pokud uz to tady je ,tak se omlouvam.