- 6 515
Jo to byl podnět od @Doofer-a. Ještě nejsou všude."Tos tomu dal", teď nevim, kterej si vybrat
A dost se mi líbí obrázek modelu a popisek u jednotlivého topicu. I že je při najetí na topic (Nebo jsem si toho všimnul až teď? )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Jo to byl podnět od @Doofer-a. Ještě nejsou všude."Tos tomu dal", teď nevim, kterej si vybrat
A dost se mi líbí obrázek modelu a popisek u jednotlivého topicu. I že je při najetí na topic (Nebo jsem si toho všimnul až teď? )
Na tmavém vzhledu ulítávám už od začátku, co jsem na MK. Akorát tmavý vzhled ani teď nepoužívá logo MK jako ten světlý.Úplně dole vlevo vedle volby jazyka najdete nově aktualizovaný styl MazdaKlan Flat Dark, pro ty, kterým se líbí tmavé barvy a vektorové ikony.
Logo se nepoužívá schválně, je tvořeno jen fontem, stejně jako ikony, pro úsporu pásma. Možná tam hodím logo v SVG.Na tmavém vzhledu ulítávám už od začátku, co jsem na MK. Akorát tmavý vzhled ani teď nepoužívá logo MK jako ten světlý.
Pak ze záhlaví vypadla nefunkční ikonka facebooku, ale mohla by tam být, když export RSS na fb funguje (v rámci možností).
je to fakt pěkný. ještě bych je dal do podřízených for na hlavní stránce, tam je taky rozbalovací menu a jednotlivé modely autJeště nejsou všude
Obávám, se, že by značně navýšilo objem přenášených dat při prvním načtení - co obrázek, to 50 kB.je to fakt pěkný. ještě bych je dal do podřízených for na hlavní stránce, tam je taky rozbalovací menu a jednotlivé modely aut
Logo kreslené řezem Interstate Mazda na přání nahrazeno SVG logem, proti PNG verzi úspora cca 3 kB. Provozovatelé IE8 a Androidu 2.3 to budou muset přežít bez loga.Nemyslel jsem ani tak formát jako formu - v každé šabloně vzhledu to logo vypadá jinak.
... a je nás 502očekáváme registraci pětistého člena MazdaKLANu
Na apríla?dneska má KLAN první narozeniny !!! :asshat::asshat::asshat::asshat::asshat::asshat::asshat::asshat::asshat::asshat::asshat::dummy1::dummy1::dummy1::dummy1::dummy1::dummy1::dummy1::dummy1::dummy1::dummy1::dummy1:
I já přeji KLANU i zakladateli všechno neja hodně pozitivních klaňákůdneska má KLAN první narozeniny !!! :asshat::asshat::asshat::asshat::asshat::asshat::asshat::asshat::asshat::asshat::asshat::dummy1::dummy1::dummy1::dummy1::dummy1::dummy1::dummy1::dummy1::dummy1::dummy1::dummy1: