• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

On board kamery a vše kolem nich

Máš autokameru?

• Celkem voličů
    222
Snad se nám krádeže podobného typu vyhnou, ale krade se pořád, i jen pěkné a neomaleně odložené sluneční brýle a je to..., speciálně drsný sever :rolleyes:
Sám jsem dal taky menší peníz za VIOFO A119 MINI 2, v noci přijatelné až nic moc, ve dne luxus, ale hlavně jela v parném létě a teď i v mrazech bez potíží. Hlasové EN ovládání je bonusem (udělej fotku aj.). Aliexpress jsem se bál, právě kvůli stabilitě chodu... Tak i tak, ať to klapne. Já za doporučení VIOFO dlužím jen poděkování.
Tu kameru co mám 7let mám taky aliexpres, jede slušně na 1080 a 30fps, v noci natáčí taky vcelku hezky. Mám ji ve starém autě, má starý držák na přísavku a je skrz to docela velká, navíc párkrát spadla a nefunguje už jedno tlačítko. Asi tam teda vezmu další.

Mimochodem, nové auto je a kamera přijde kam? Resp. není nic v podpisu...

Tak omluva, mé sdílení YouTube návodu pro CX-5 byl pak až nesmysl... ale obdobně tam na 99% bude Tvá verze vozu. Výstroj v pojistkové skříňce může být jiná, i zde na fóru jsme řešili chybějící spínaný plus... musí se chytit odjinud.

Potřebuji zjistit volné pojistkové sloty na permanentní napájení a druhý jen, když je zapalování v chodu. Jsem koukal do manuálu, ale není tam rozpis pojistek, na starších Mazdách byl. Nevíte někdo? Mám Mazdu 6 2,5 benzín, 2023.

Spíš nebudou, stačí vzít zkoušečku nebo multimetr a Změřit

A není nějaký manuál? V tom mém to nemám. Mám modul na kameru, že se to dá napíchnout přímo místo pojistky. Nebo nějakou rozdvojku. Ideální by ale byly ty volné sloty po napětím.

Znovu - mazda volný sloty nemá. Vem multimetr a s ním najdi pojistku na kterou dáš pak rozdvojku

Mám Mazdu 6 2,5 benzín, 2023.
Měl jsem M6 2019-20 a v manuálu bylo toto - příloha (nevím jestli mladší M6 to nemá jinak!).
Na volné sloty a zrovna pro palubní kameru lze na 99% zapomenout; musí se najít vhodné pro rozdvojení tak, jak napovídá @no_hits

Přílohy

Osobně bych volil pojistky u levé nohy řidiče, mám tam Viofo taky napojeno

Tak jsem našel nějaké adaptery na Ali. Jaký je typ pojistek v kabině na Mazda 6 2023?Jsou tam mini, micro2, small a standard.

Back