Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Tak isto u mňa Február 2024 M3 BP Sedan zase u spolujazdca upíač pásu poklepkáva na nerovnostiach. Keď zmením polohu a nadstavím ho nižšie tak je chvílu klud, ale neskôr to zase počujem. Jednoznačne je to v tom plastovom mechanizme na nadstavovanie výšky pásu. Je to len nejaká blbosť tak som v klude. Potrebujem človeka ktorý sa so mnou odvezie a zistí kde sa to presne deje. Musí byť tpezlivý a technický zdatný, čo manželka nie je a synovia sú mimo SR
Jojo, zimní zpívání vzpěrZdravím, poradíte jak vyřešit vrzání pátých dveří M6 GL wagon? Dělá to jen při úplném otevření v zimě a vlhku. Pant pátých dveří mi promazali v servisu + jsem si to ještě i sám promazal vazelinou, zkontroloval utazeni spoileru pátých dveří promazal kontakty těch pneumatických vzpěry a dělá to pořád. Při parkování v garáži zvuk není.
Napadá mě ještě vyměnit ty pneu vzpěry... Jinak nevím.
Jako kufr funguje, jen mě to s.re protože to zavrže jak na nějaké staré stodvacitce 😅
Mě to každou zimu přidalo na intenzitě... v mrazivé noci jsem pak dokázal rozštěkat psy v ulici originál byl drahý, ale reklamaci mi uznali v Pardubicích toho času.To řešíte i vrzání vzpěr v zimě? To dělá skoro každé auto a na jaře je zase klid. To už mi připadá uchylne
Samsung S22 256GB Tapatalk
Ahoj.Aha, a kolik se to tak pohybuje origo? Original jsem právě nenašel dle čísla dílu GHP963620. Uvažoval jsem spíš o nějaké střední variantě, ne asi úplný šrot za 3 stovky, co je nejlevnější. Ale od cca 7-8 stovek by to mohlo už snad něco vydržet.
Dík moc za reakci a rady. Mrknu se na to. Právě jsem si to tak říkal, objednám a origo nechám ve sklepě a kdyztak půjdou zpátky 😅 Jinak jo, už jsem zkoušel silikon spray a bohužel nepomohlo.Ahoj.
Zjisti si číslo dílu dle VIN. Nejsem si jistý, ale jestli máš výrobu 4/2019 tak by měl si mít GBFT-62-620 a GBFT-63-620. V Mazdě tě jedna vzpěra bude stát cca 3100Kč.
Můžeš zkusit ty starý plynový vzpěry vycvaknout, koupit za pár stovek nějakou druhovýrobu na tohle auto a uvidíš. Pokud budou stát za prd, tak jsi vyhodil jen pár stovek a přecvakneš si tam zpátky ty starý originály.
Zkoušel jsi to čistit a promazávat ? Ona tam většinou kňučí ta první těsnící gumička a na ní když se stříkne trochu silikonového spreje... Buď to pomůže nebo ne.