• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

interiér Vrzání, pazvuky, rezonance - palubní deska, plato, sloupky

• Vlákno založil Vlákno založil Ludo
  • Datum založení Datum založení
Občasné drnčení vycházející za středovým displejem řešili několikrát v záruce, nakonec vyřešeno sundáním celé palubky a vypodložením pěnou plastových úchytů palubní desky na kovové konstrukci (tyči), která je za celou palubkou.

Občasné drnčení vycházející za středovým displejem řešili několikrát v záruce, nakonec vyřešeno sundáním celé palubky a vypodložením pěnou plastových úchytů palubní desky na kovové konstrukci (tyči), která je za celou palubkou.
Mne po 2 rokoch menili HUD, asi na 5 x riešili pazvuky, teda rozoberanie palubovky, stredový tunel, výmena zámku bezpečnostného pása vodiča. Takže riešili to aktivne. Nenechať sa odbiť.

Hoši, upřímně, nezávidím. Jsem nesmírně šťastný že moje BN netrpí na žádné pazvuky. U Ceeda mě kdysi měnili v záruce celou palubní desku a od té doby to byl neskutečný koncert pazvuku. Auto sem musel prodat. To se nedalo. Respektive tím chci říct že tohle se moc nepovedlo když tak nové auto s tak hezkým interierem potřebuje odstrojit až na kost a podlepit tam kde to fabrika odflakla.

Samsung S22 256GB Tapatalk

Ahoj,
jak se k temto pazvukum Mazda stavi v zaruce? Ma smysl resit, nebo mi bude vysvetleno, ze se jedna o vlastnost? Blizi se mi prvni garancka, tak abych vedel jake mam sance, ze se s tim budou chtit delat. Diky za info (jedna se asi o rachtani u uchyceni pasu).

Do akej miery ti ten pás rachtá. Mne ten úchyt u splujazdca tiež poklepkával pri nerovnostiach na ceste. Strekol som na dosadacie plochy WD čko pobehal s tým hore dole a prestalo to robiť tak na 99%. Počítam že v lete to zmizne úplne. Tiež idem za dva dni na garančku ale nenechám im to robiť, asi by spravili to isté.

Poslední úprava:
Do akej miery ti ten pás rachtá. Mne ten úchyt u splujazdca tiež poklepkával pri nerovnostiach na ceste. Strekol som na dosadacie plochy WD čko pobehal s tým hore dole a prestalo to robiť tak na 99%. Počítam že v lete to zmizne úplne. Tiež idem za dva dni na garančku ale nenechám im to robiť, asi by spravili to isté.
Řešil jsem to podobně jenom s jiným přípravkem.

Back