Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Mne po 2 rokoch menili HUD, asi na 5 x riešili pazvuky, teda rozoberanie palubovky, stredový tunel, výmena zámku bezpečnostného pása vodiča. Takže riešili to aktivne. Nenechať sa odbiť.Občasné drnčení vycházející za středovým displejem řešili několikrát v záruce, nakonec vyřešeno sundáním celé palubky a vypodložením pěnou plastových úchytů palubní desky na kovové konstrukci (tyči), která je za celou palubkou.
Ahoj,
jak se k temto pazvukum Mazda stavi v zaruce? Ma smysl resit, nebo mi bude vysvetleno, ze se jedna o vlastnost? Blizi se mi prvni garancka, tak abych vedel jake mam sance, ze se s tim budou chtit delat. Diky za info (jedna se asi o rachtani u uchyceni pasu).
Řešil jsem to podobně jenom s jiným přípravkem.Do akej miery ti ten pás rachtá. Mne ten úchyt u splujazdca tiež poklepkával pri nerovnostiach na ceste. Strekol som na dosadacie plochy WD čko pobehal s tým hore dole a prestalo to robiť tak na 99%. Počítam že v lete to zmizne úplne. Tiež idem za dva dni na garančku ale nenechám im to robiť, asi by spravili to isté.