- 45
Mohu se zeptat proč "mimo blinkrů" když myslím že ty jediné to opravdu potřebují kvůli zvýšení viditelnosti?
Odesláno z Tapatalk
Přesně jak popisuje @Natural
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Mohu se zeptat proč "mimo blinkrů" když myslím že ty jediné to opravdu potřebují kvůli zvýšení viditelnosti?
Odesláno z Tapatalk
A kam chodíš vysypávat koš? Že bych se stavil..Tak ještě jednou - ANO - jsou v koši Předělání blinkrů do LED technologie
Jasně.. Už nebudu otravovat. Prostě bez odporů to nejde. Kdyby to bylo alespoň řídilo jenom relé, tak by se dalo něco dělat. Ale řídicí jednotku nevyměním.
To ma prekvapuje ..každý ťahá na snehobiele..ale proti gustu žiaden dišputát
Zdravím, jsem nový člen a rád bych oledkoval novou mazdu cx3 takumi. Je možné se s vámi, tedy s guru natural domluvit, kdy a kam bych za vámi mohl přijet z Olomouce. Kolik by byla přibližně cena? Díky.Tak ono na odporech vůbec nic špatného není. Majitelé instalovaných LED blinkrů na CX-3 jistě potvrdí
@boa, @Old Black, @Gató, @viki53 a mnoho dalších
Okamžitě, ostře a hbitě navštiv guru @Natural a ten ti tam dá to nejlepší co tam lze dát - ledky. A pak budeš stopro spokojený.kuwa , že já radši nekoupil manželce o 1 výbavu výše (Attraction)
teď v zimě jsou ty dálkový halogeny úplně k hounu.... zkoušel jsem i Osram Cool Blue Intense a furt je houno vidět do dálky a ještě k tomu je to stejně žlutý , řešení svícení H15 u CX3 se moc nepovedlo
a ty světla svítěj taky docela nízko , s tím nemůžu oslnit nikoho ani když přeskakuji 2m vysoký retardér
Bohužel návštěva Natural nepomůže debilní H15 zatím nemá řešení ani nejvýkonější Osram neřeší.Okamžitě, ostře a hbitě navštiv guru @Natural a ten ti tam dá to nejlepší co tam lze dát - ledky. A pak budeš stopro spokojený.
Ani nemluv ! Jezdiš po tmě ! Do dnes me s...ze jsem nevzal golf 7 !!!kuwa , že já radši nekoupil manželce o 1 výbavu výše (Attraction)
teď v zimě jsou ty dálkový halogeny úplně k hounu.... zkoušel jsem i Osram Cool Blue Intense a furt je houno vidět do dálky a ještě k tomu je to stejně žlutý , řešení svícení H15 u CX3 se moc nepovedlo
a ty světla svítěj taky docela nízko , s tím nemůžu oslnit nikoho ani když přeskakuji 2m vysoký retardér