Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Bob: to úvitacie osvetlenie má nejakú predprípravu?
V príslušenstve tam vidím Číslo dielu: C853-V7-057 + kabeláž Číslo dielu: C850-V7-055
Kam sa to napája? Je to aj vzadu? Ď.
... to nie Len ak by tam bol nejaký voľný konektor tak by som tam pichol káble a LEDky...jen mě napadlo, když ses ptal, jestli je to i vzadu - nečekáš, že to bude fungovat jako světlo, které mají jiné auta běžně ve dveřích aby člověk viděl kam šlape, případně aby otevřené dveře viděli kolemjedoucí dřív než je urvou?
Kluci mám prosbu. Může vyfotit někdo, jak svítí na zpátečku CX-5 po osazení silných LED?
@markpp , @Kodo , @Bouu a nevím kdo všechno ještě je má ode mě.
@Bob a i kluci, kteří čekají na auta se aspoň podívají taky a budou se těšit (@DokySn , @PaKo )
Máme zatím pouze funkční foto na GG/GY: Výměna žárovek za LED
Přeesně táákZdejší LED guru určitě nikého nenechá mžourat do tmy se skomírající klasikou
Jitrnice, teda spíš LEDky na CX-5, jaké svět neviděl. By se tu snad už objevila hromada fotek, zvlášť když guru poprosil ty, které již obšťastnil, ne?Přeesně táák
Originál zrnitá kamera od Mazdy nebo alternativa?cúvam podľa nočnej zrnitej kamery
Hm, že by to byl "ten" problém, kvůli kterému mě zatím odrazují v Mazdě od pořízení kamery, dokud se ten problém nevyřeší? (neví, co je "ten" problém, ale nějaký s kamerou po faceliftu je).Originál Mazda - zrno hlavne nočný režim (asi to prepína na vysoké ISO). Nie že by cez deň to bolo HD Ale už si cúvanie bez kamery ani neviem predstaviť
KOupil bych nebo přijal dárek jenž máš pod profilovkou...daruju opěrku nohyJak víš, že jsem ráno vstal, vyhodnotil, že je hnusně a že bych si měl udělat nějakou radost? Už pár hodin objednáno Snad to budou balit jiný číňanský trpaslíci, než co mi balili zástěrky :nailbiting:
origoOriginál zrnitá kamera od Mazdy nebo alternativa?