Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Bob: to úvitacie osvetlenie má nejakú predprípravu?
V príslušenstve tam vidím Číslo dielu: C853-V7-057 + kabeláž Číslo dielu: C850-V7-055
Kam sa to napája? Je to aj vzadu? Ď.
... to nie...jen mě napadlo, když ses ptal, jestli je to i vzadu - nečekáš, že to bude fungovat jako světlo, které mají jiné auta běžně ve dveřích aby člověk viděl kam šlape, případně aby otevřené dveře viděli kolemjedoucí dřív než je urvou?![]()
Kluci mám prosbu. Může vyfotit někdo, jak svítí na zpátečku CX-5 po osazení silných LED?
@markpp , @Kodo , @Bouu a nevím kdo všechno ještě je má ode mě.
@Bob a i kluci, kteří čekají na auta se aspoň podívají taky a budou se těšit (@DokySn , @PaKo )
Máme zatím pouze funkční foto na GG/GY: Výměna žárovek za LED
Přeesně táákZdejší LED guru určitě nikého nenechá mžourat do tmy se skomírající klasikou![]()
Jitrnice, teda spíš LEDky na CX-5, jaké svět neviděl. By se tu snad už objevila hromada fotek, zvlášť když guru poprosil ty, které již obšťastnil, ne?Přeesně táák![]()
![]()
Originál zrnitá kamera od Mazdy nebo alternativa?cúvam podľa nočnej zrnitej kamery
Hm, že by to byl "ten" problém, kvůli kterému mě zatím odrazují v Mazdě od pořízení kamery, dokud se ten problém nevyřeší? (neví, co je "ten" problém, ale nějaký s kamerou po faceliftu je).Originál Mazda - zrno hlavne nočný režim (asi to prepína na vysoké ISO). Nie že by cez deň to bolo HDAle už si cúvanie bez kamery ani neviem predstaviť
![]()
KOupil bych nebo přijal dárek jenž máš pod profilovkou...daruju opěrku nohyJak víš, že jsem ráno vstal, vyhodnotil, že je hnusně a že bych si měl udělat nějakou radost? Už pár hodin objednánoSnad to budou balit jiný číňanský trpaslíci, než co mi balili zástěrky :nailbiting:
origoOriginál zrnitá kamera od Mazdy nebo alternativa?