Pavlos
nový člen
- 6
A co tedy pasuje? Dostupné tady v ČR.Osram do světla KE bohužel nepasuje
Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
A co tedy pasuje? Dostupné tady v ČR.Osram do světla KE bohužel nepasuje
Beru obvykle tyto sady, osvědčily se, koupili jsme jich asi 10Ahoj, vlastním CX 5 2016 GH challenge.
Je možné nahradit přední halogenové žárovky za LED s lepší svítivostí a bílým odstínem ( asi 6000k?) tak, abych neoslňoval protijedoucí?
U potkávacích světla jsou čočky s H11.
Mazda při odpojení patice u potkávacího světla během jízdy nehlásí poruchu vadné žárovky.
Jestli je to možné, budu rad za každou radu a doporučení, zda je zapotřebí s chlazením, canbusem, atd.
Díky
Díky mrknu na toBeru obvykle tyto sady, osvědčily se, koupili jsme jich asi 10
Pokud chceš značkové, OSRAM dělá, myslím že i PhilipsTC-X 2 PCS 7000LM/Set H1 H7 H3 H11 9005 9006 D2S D4S LED Headlights Copper Braiding HID Original Bulbs Replacement Car Light - AliExpress 34
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Mohu se zeptat, jak dlouho v autě vydrží ty vyzkoušené LED TC- X z alíku při každodenním používání?Díky mrknu na to
Ahoj, dík, ako prešiel som si prvý príspevok ešte vtedy, ale našiel som len:Stačí se podívat na první příspěvek, kde je seznam patic
Popřípadě stačí napsat (https://www.mazdaklan.cz/conversations/natural) a rád pošlu ledkový balík toho nejlepšího osvětlení přímo na míru nebo se třeba domluvíme na montáži
Ahoj, dík, ako prešiel som si prvý príspevok ešte vtedy, ale našiel som len:Stačí se podívat na první příspěvek, kde je seznam patic
Popřípadě stačí napsat (https://www.mazdaklan.cz/conversations/natural) a rád pošlu ledkový balík toho nejlepšího osvětlení přímo na míru nebo se třeba domluvíme na montáži
dikes, bude to toto:Rozumím, v tom případě stačí pár příspěvků zpět
Každopádně u KE před FL: Halogen - Potkávací H11, Denní/Dálková H15
nebo vyšší výbava: Xenon - potkávací/dálkové D4S, a Denní P13W.
Viz můj profil - Praha
Ahoj Možná to tu asi někde bylo, ale teda za bi-xenony na CX-5 KE je nějaká doporučená LED náhrada? Děkuji!To budou předpokládám zase nějaké hyper sady s teoreticky vypočítaným výkonem -> počet chipů krát jejich maximální příkon..
Doporučím ledkovou klasiku od Osramu - HL EASY H15
S CX-5 jsem asi zatím nikomu nemontoval co si vzpomínám, ale u trojek, CX-3 a jiných modelech fungují v pohodě
Nemůže jít do denních světel třeba menší napětí?To budou předpokládám zase nějaké hyper sady s teoreticky vypočítaným výkonem -> počet chipů krát jejich maximální příkon..
S CX-5 jsem asi zatím nikomu nemontoval co si vzpomínám, ale u trojek, CX-3 a jiných modelech fungují v pohodě
Dobrá zkusim je dík za doporučení. Jen se ještě zeptam, nemůže jít do denního osvětlení třeba menší napětí? Protože když dam dálkový, tak mi to svítí..To budou předpokládám zase nějaké hyper sady s teoreticky vypočítaným výkonem -> počet chipů krát jejich maximální příkon..