Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Bez klanacky samolepky jsi jen polovicni klanak. Samolepka vlastne rika, ze jsi overeny clen ktereho znam ja nebo Robin osobneTak ledky co mi dodal @Natural jsem úspěšně nainstaloval a super. Konečně vidím při couvání . Patří mu velký dík.. A jako plus jsem dostal i klaňáckou samolepku
Akorát nevím, kam ji dam :-o na rámečku není místo :-/Bez klanacky samolepky jsi jen polovicni klanak. Samolepka vlastne rika, ze jsi overeny clen ktereho znam ja nebo Robin osobne
Odesláno z jablečného zázraku
Tak jsem se k tomu dnes dostal, sundal jsem to polstrovani kufru v casti nad zadni svitilnou a ten jeji plechovy kryt proste sundal - je tam na 3 matky. Simply clever... Jen by me tedy zajimalo, zda ma byt ten plechovy kryt i pod levou lampou - ja ho tam nemel. Kdyz se na to nekdo mrkne a da vedet, budu rad. Nemusi se nic demontovat, staci macknout na polstrovani. Nize par fotek (leva lampa bez krytu, prava s krytem a vlastni plech.kryt):
SENK JŮ MAJ FRÉNDVerynajsbjůtyfl
Tohle je zatím nejlepší co lze koupit, bez homologace:
Len zo zvedavosti, pre zaujimavost, kolko mazdaklanakov este ovlada a rozumie ruštine ?Tohle je zatím nejlepší co lze koupit, bez homologace:
Ano, také jsem postřehl...Andrej Finašin teda velmi nadseny s vysledkom testu H7 LED nie je