Tak se po včerejším setkání s Naturalem taky přidávám mezi jeho spokojený zákazníky

. Nakonec jsem si nechal udělat všechno (kromě přihrádky, to je prý hrozná práce, jak se píše i v tomto vlákně). Vezmu to postupně:
Osvětlení interiéru: nesvítí to o moc víc než origo, ale auto to omladilo - celkově se to mnohem víc hodí i k modrým LEDkám, který mám jako ambientní osvětlení ve stropě, na nohy a ve dveřích. Do tohoto počítám tři LEDky ve strope a pak dvě ve stínítkách.
Osvětlení kufru: Z tohoto jsem nadšenej asi nejvíc - je to podle mě "must have", konečně je v kufru vidět. Žárovička, co je tam origo, je úplná bludička oproti tomuto.
Parkovačky: barevný sladění s xenony - přikládám fotky, myslím, že to mluví za vše (a v reálu je to ještě patrnější)
Osvětlení RZ: Když už mám všecko, vzal jsem si i tohle - taky mi přijde, že studená bílá modernější a prostě hezčí.
Zpátečka: Svítí fakt tak 10x víc, ještě jsem ji neotestoval ve tmě při couvání, ale bude to jistě nesrovnatelný.
Takže rozhodně doporučuju, za tu cenu se to podle mě fakt vyplatí a celkově to bylo přijemný odpolede. Odjížděl jsem nejen s LEDkama ale i se spoustou nových informací, povídal bych si tam klidně i dýl než ty tři hodiny nebo kolik jsme tam byli. Dík!