Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ano stejne tak jako ja takze si myslim ze je celkem zbytecne tam nejake ledky davat...spise bych resil ledky do smerovych svetel jak prednich tak zadnich,pokud je mozna vymena ?Ako hmlovky som pouzila mozno 2x za skoro 3 roky a aj to som skor horsie videla v hustej hmle so zapnutymi, tak som ich hned vypla.
No a RZ a zpátečku bys stejně nemělTak dneska jsem byl u dealera.. No oni to delaji taky ale chteji za to 3000 czk...
Moja kontrolna otazka je: ci uz niekto riesil vymenu obyc ziaroviek za led v prednych hmlovkach pomocou ledmajstra Naturala alebo sam?
Ako hmlovky som pouzila mozno 2x za skoro 3 roky a aj to som skor horsie videla v hustej hmle so zapnutymi, tak som ich hned vypla.
Přesně tak, parabola je vypočítána na obyč žárovku, takže výměnou za LEDku nebude světlo moc dobře usměrněno. Jinými slovy to bude svítit všude možně jen ne moc na cestuNo ja to resil s ledmajstrem a bylo mi receno ze kdyz je vymenim za led tak mlhovky ztraci svoji funkci,takze jsem ponechal v puvodnim stavu.
A já říkal hned u montáže té LEDky do kufru, že zpátečku by to chtělo Jasná věc, není problém a já budu jenom rádBuduci rok na jar by som aj ja chcela ledku do spiatocky, bo ta unavena svetluska dost slabo svieti, ked cuvam. To by som rovno prisla do Vyskova za Ledmajstrom.
Blinkry se musí řešit dodatečnými odpory (pokud nechceš demontovat celou palubovku), takže u aut, které jsou v záruce zatím nedoporučujem vzhledem k zásahu do elektroinstalace. Každopádně kluci šikovní to už také vymyšlené mají, takže kdyby někdo chtěl, není problém. Máme tu na to dokonce samostatné téma : Předělání blinkrů do LED technologieAno stejne tak jako ja takze si myslim ze je celkem zbytecne tam nejake ledky davat...spise bych resil ledky do smerovych svetel jak prednich tak zadnich,pokud je mozna vymena ?
Rád jsem tě viděl a přeju pěkné posvícení u couváníMě dnes ledmajstr @Natural navštívil. Takže konečně led i na zpátečce
Pevne verim, ze mi cuvaciu ledku "nainstalujes", aby nevypadavala a drzala.Musíš ji tam pořádně zasunout A ještě vždy před montáží roztahuji kontakty na LEDce, potom už bude držet.
Různé série trojek (a i jiných modelů) mají maličko různě tvarované patice, stejně jako osvětlení kufru packy z jiného materiálu atd., takže je potřeba u montáže ověřit jestli vše drží.
Izolačka ani podobné věci rozhodně ne!