Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ahoj, já mám všude Čínu a funguje. Jediné blikny zlobily, tak jsem dal jiné. Prostě občas blikaly rychleji. A pak jedna couvací, tam přestaly fungovat zadní parkovací senzory. Po výměně za jiné je vše ok. Mám LED na blikných, couvačce, SPZ, vnitřekAhojte, mam vymenene ziarovky za led v interiery (cina, nie najlacnejsie), SPZ (osram) a cuvacke (cina, nie najlasnejsie). Stretol sa tu niekto s tym, ze po vymene ma slabsi prijem radia? Napr. po zaradeni spatecky kompletne zrusi prijem, resp. naladena stanica iba sumi? Rovnako po zapnuti osvetlenia SPZ sa vyrazne zhorsi prijem. Dnes som si to az vsimol, dlhodobo pozorujem zly prijem radia, pricom som to v zaruke 2x reklamoval, odpoved bola "premerane, software prehraty, vsetko v poriadku". Az dnes som tento problem postrehol pri zaradenej spiatocke a nasledne zapnuti stretavaciek (t.j. SPZ). Auto je 3-ka BN. Dakujem.
Jak dlouho ti už fungují ty ledky v interiéru? Mohl bys poslat link? Mám teď osram, který jsou fajn, ale chtěl bych něco studenějšího a příp. aby to i víc svítilo a nechce se mi objednávat jednu led za druhou a testovat.Ahoj, já mám všude Čínu a funguje. Jediné blikny zlobily, tak jsem dal jiné. Prostě občas blikaly rychleji. A pak jedna couvací, tam přestaly fungovat zadní parkovací senzory. Po výměně za jiné je vše ok. Mám LED na blikných, couvačce, SPZ, vnitřek