Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Foto jak to svítí jsem nedělal, to by bylo nutné pohlídat stejné nastavení foťáku. Nebo ti jde o to, jak vypadá ta žárovka?Neměl bys srovnání těchto dvou ledek?
Myslel jsem primo srovnání te svítivosti. Mám tu původní verzi taky, ale pořád by to mohlo svítit líp, proto jsem přemýšlel nad tou novou.Foto jak to svítí jsem nedělal, to by bylo nutné pohlídat stejné nastavení foťáku. Nebo ti jde o to, jak vypadá ta žárovka?
Super srovnání, moc díky. Objednám si ji takyTož zkusil jsem to, vylepšuje to ale telefon, v reálu jsou ty rozdíly větší.
Púvodní žárovka:
Zobrazit přílohu 51097
No name z aliku:
Zobrazit přílohu 51098
@Natural verze 2021:
Zobrazit přílohu 51099
@Natural verze 2024:
Zobrazit přílohu 51100
To musí oslňovat jako prase.
To je pořád dokolaTo musí oslňovat jako prase.
Škoda že to není foceno před vraty, nebo před stěnou, aby šlo vidět jak se posunula hranice (cut off line)
Urobíš dobre. Tiež som menil po tom ako sa mi pôvodná rozpadla a včera večer som bol prekvapený ako dobre to svieti a koľko vidímSuper srovnání, moc díky. Objednám si ji taky
Je to tu viac krát spomenuté od @Natural . Ak chceš lacnú alternatívu tak totoMůže mě prosím někdo poradit jakou ledkovou žárovku dát do zpátečky.