Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Jo, jen jestli máš alarm s čidlem na kapotu,tak bude hůuhůuhůu a tak dále.Ahoj, dotaz, jde zavřít auto DO když je otevřena kapota?
Ak máš bezkľúčové otváranie, dá sa aktivovať. EU verzia je štandartne bez zvuku.Zdarec, jsem nový majitel Mazdy 6 rok 2009, chci se zeptat nevíte čím to je, že mě pří zamčení dveří neudělá žádný zvuk a to ani když je spouštěn alarm?
Díky za odpověď.
No mám bezkličkové startovaní. Takže do servisu a nebo to zvládnu sám?Ak máš bezkľúčové otváranie, dá sa aktivovať. EU verzia je štandartne bez zvuku.
Jo prosimte...to tlacitko na klice...kdyz to zmacknes, tak to nejak cvakne ? Jakoze je citit cvaknuti ?Ano funguje. Auto je zamkle a chytnutim za kliku (i spolujezdcovu) se odemkne. Odemknute auto se zmacknutim tlacitka na klice (i u spolujezdce) zamkne. Mackam tak, ze nestrkam ruku pod kliku, ale jen palcem zvenku. Mam HB, takze nemam zamykaci tlacitko na kufru. Nejvice pouzivam jen odemknuti, zamykam z 95% dalkou.