Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Nazdar, chcel by som sa ťa spýtať, či si už vyriešil problém s tým zamykacím tlačítkom na šoférových dverách. Mne tiež nefunguje. U spolujazdca to funguje. Ďakujem za radu.Diky. Ten obrazek je ted pro me uplne spanelska vesnice... zkusim jeste mrknout tady na webu...tam tu stranku si zkusim prelozit prekladacem
Tak sem prosim potom napis, na co jsi prisel. DikyOk, tak to musím tiež rozobrať...
Nazdar, mám ten istý problém. Na vodičovej strane mi nefunguje zamykanie tlačidlom na kľučke. Riešil si to už nejako? Čo bolo vo veci?Diky...tak to to mam asi nejake rozbite...me to na klice nezamkne. Me prave stve kvuli zamykani hledat klice od auta
Ďakujem ti za odpoveď, predchádzajúci majiteľ údajne ten spínač menil, ale nepomohlo mu to. Neviem to ale na 100%. Skúsim to asi vymeniť znova, nech mám istotu. Ako sa k nemu dostanem? Rozoberá sa to zvnútra dverí, alebo stačí zvonka nejako demontovať kľučku?Já už jsem to řešil u spolujezdce a na jaře mě to čeká u řidiče. Tam to zatím občas funguje, občas ne.
Pod tou černou gumičkou je mikrospínač a když ta gumička někde praskne a dostane se tam voda, tak ten mikrospínač odejde.
Buď se dá vyměnit jen ten mikrospínač, pro toho, kdo je trochu zručný a umí pájet a tak podobně (můj případ) a nebo sehnat celý spínač.
V prvním případě je to korunová záležitost a cca 3 hodiny práce, v druhém případě jsem kdesi viděl celý spínač za cca 1000 Kč..
Klidně tam může být i jiný problém, těžko říct, ale často to bývá právě tím mikrospínačem. Můj u spolujezdce nefungoval vůbec a po rozebrání se ani nehnul, jak byl zatuhlý/zarezlý/zkorodovaný.... Po výměně funguje perfektně.Ďakujem ti za odpoveď, predchádzajúci majiteľ údajne ten spínač menil, ale nepomohlo mu to. Neviem to ale na 100%. Skúsim to asi vymeniť znova, nech mám istotu. Ako sa k nemu dostanem? Rozoberá sa to zvnútra dverí, alebo stačí zvonka nejako demontovať kľučku?
Ďakujem, skúsim to. Dám potom vedieť výsledok.Klidně tam může být i jiný problém, těžko říct, ale často to bývá právě tím mikrospínačem. Můj u spolujezdce nefungoval vůbec a po rozebrání se ani nehnul, jak byl zatuhlý/zarezlý/zkorodovaný.... Po výměně funguje perfektně.
A demontáž, někdo v jiném tématu psal, že se dá i z venku nějakým udělátkem ta klika uvolnit, ale myslím, že to je spíš pro zkušený borce co ví, jak a kam sáhnout. Já šel zevnitř, sundat tapec, motorek stahovačky, tu plechovou výplň a jsi u kliky.. Na youtube jsou návody, sice myslím, že na GG, ale princip stejný..