Martas1989
člen KLANu
- 72
Na jake?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Na jake?
Nezapomen to zase rozstřelit!Týden je pro tebe velice dlouhá doba a prý má pršet,to je pro tebe vražedná kombinace..At to nedopadne jak s tou Pálavou.Jinak,na srazu se asi ukáži takéMoje pikatchu už je připravené v plné své kráse!!! Vychází mi i volno, takže se na Vás budu těšit!!!
Cauvec, ja vyrazim z Lisne tak se muzem nekde srazit jeste pred timnekdo primo z Brna? Nejakej sraz predtim? Jsem z Turan.
Cauvec, ja vyrazim z Lisne tak se muzem nekde srazit jeste pred tim
https://www.google.cz/maps/place/49...4!1s0x0:0x0!8m2!3d49.206879!4d16.695018?hl=csSuper. Kde navrhujes?
Opraveno, snad to uz pujde . Kolem 14:15? muze byt?Nic mi to neukazalo.
@Natural budu čekat u té MOLky.
Super pánové, počítám s váma a těším se na společné cestování na místo srazuTaky bych dojel na tu MOLku a odtama pak už v "koloně"
Kdo všechno pojedete? A mimochodem jsem zvědav jestli to kafčo stihneš, aby jste nebyli Blanečáci na místě posledníPro info, v Blansku na Benzině bude startovat zřejmě další část klaňáků, sraz tam máme ve 14:00. Dáme kávičku a hurá společně do Jedovnic. )
Moje pikatchu už je připravené v plné své kráse!!! Vychází mi i volno, takže se na Vás budu těšit!!!
Super, budeme se na vás oba moc těšitNezapomen to zase rozstřelit!Týden je pro tebe velice dlouhá doba a prý má pršet,to je pro tebe vražedná kombinace..At to nedopadne jak s tou Pálavou.Jinak,na srazu se asi ukáži také