- 734
Tak dnesni sraz ukoncen asi o pul 12. Diky vsem zucastnenym, super kolektiv a super zabava, hlavne konec plnej srandy s @proton @Natural @LadyDoubleEl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
To je rozhodně proti pravidlům se účastnit víc než jednoho setkání denně a ještě v jiných krajíchSraz byl parádní fotky jsem přidal do galerie.Večer při zpáteční cestě jsem měl ještě soukromý pokec s @Kodo v HK, tak snad nedostanu trs banánů,nebo vyloučení.
Příště to řazení na značky musíme stopnout, ať se můžeme překovávat No a o délce srazu.. to abych si příště vezl spacák, jestli to chcem někdy trumfnouta jsem ráda, že jsme trhli dva rekordy. Jeden v chystání na focení a druhý v délce srazu.
Buďte rádi, páč jinak by jste se dostali domů až v neděliJo, srázek super. Jen škoda, že jsme museli odjet dřív.