Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
V tom případě ti doporučuji přesedlat na Goodyear Ultra Grip Performance Gen 1, mám je právě v rozměru 17" již několikátou sezonu a je to naprostá špičkaTy WR A4 máme v rozměru 235/55 (myslim)/17 a nejsem s nima moc spokojený. Na nezasněžený povrch dobré, ale jak to má jezdit po sněhu, tak katastrofa. Začali jsme poslední dobou dost jezdit na hory, tak budu muset pořídit něco lepšího.
Navzdory tomu cos mi psal - chceš jít na léto přece jen do 18"? Důvod?Ahoj, taky jsem to řešil...
Nakonec jsem zůstal u 16", ale originaly jsem prodal bez pneu a koupil 16" a menším ET aby to nebylo tak utopený a teď koupil ještě zimní a budu přehazovat pouze pneumatiky na stejným disku. S 18" to musí být fakt tvrdý...
No psal jsem, že o 18" na léto přemýšlím a ty 16“ bych už nechal obuté na zimních (minulý týden koupeny Dunlop 3D) a letní na jaře prodal (najeto 7.000 km).Navzdory tomu cos mi psal - chceš jít na léto přece jen do 18"? Důvod?
Jeté gumy se ti můžou pěkně prodražitTo nedám, na netu jsem viděl zánovní origo disky CX3 18" plus pneu 80% komplet za 15.000,- Kč...
Si mohl mít ty moje fungl nový 16" originál Mazda diskyTieto som objednal na zimu....
Disky 16“ 5 x 114,3
Pneu 215/60 R16 95V
Borbet W = 88 EUR/ks
A k nim gumy: Nokian WRD3 = 85,90 EUR/ks
Zobrazit přílohu 16443
Pěkný, až ti přijdou ty disky tak je zvaž kolik mají, některé 16" mají 9 kilo a jiné klidně 12 kilo.Tieto som objednal na zimu....
Disky 16“ 5 x 114,3
Pneu 215/60 R16 95V
Borbet W = 88 EUR/ks
A k nim gumy: Nokian WRD3 = 85,90 EUR/ks
Zobrazit přílohu 16443