• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika Aktualizace databáze hudby gracenote

BobSimon

nový člen
18
Ahoj mazďáci, chtěl jsem si aktualizovat databázi hudby, kterou jsem si stáhl přímo z Mazdy na USB a systém napíše že na USB žádný aktualizační soubor není. Nemáte s tím někdo zkušenost? Chtěl bych mít aspoň aktuální foto alb když si pustím hudbu ze spotify 😅 ještě si říkám jestli to není tím že používám flash USB 3, nebo jestli to může být tím na co je flash naformátovaná? Díky moc

Já jsem stejně celej ten koncept Gracenote nepochopil. Drtivá většina médií v sobě nese všechny informace včetně cover obrázků apod. a infotainment si je stejně tahá z nějaký přiblblý offline databáze? Klidně mi to někdo vysvětlete, jestli mi něco podstatného uniká :)

@BobSimon Kdyby se ti povedlo to zaktualizovat, dej sem prosím informaci. Díky ;)

Já jsem stejně celej ten koncept Gracenote nepochopil. Drtivá většina médií v sobě nese všechny informace včetně cover obrázků apod. a infotainment si je stejně tahá z nějaký přiblblý offline databáze? Klidně mi to někdo vysvětlete, jestli mi něco podstatného uniká :)

@BobSimon Kdyby se ti povedlo to zaktualizovat, dej sem prosím informaci. Díky ;)
No tak jsem nastavil exFat, jiná možnost než exFat, nebo ntfs není a stejně mi to nebere…

Spíše to vypadá že si koupím krabičku na to aby mi fungovalo CarPlay a bude vyřešené vše.

Presne tak. Naviac su prípady kedy to zle identifikuje a prepíše ti tvoje tagy 😂
Najlepšie je že to nejde vypnúť 😂😂

Back