Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Co od AIO Tweaks očekáváš ??Děkuji všem, kteří sem napsali návody v češtině a mnoho zkušeností. Chystám provést odblokovat pomocí sériového rozhraní, část věcí se mi povedlo připravit, ale znejistěl jsem, když jsem v MZD-AIO-TI zadal Autorun & Recovery a Install ID_7 Recovery Scripts Pack, tak mi to na flashdisku vytvořilo několik adresářů (složek) a do kořenového zapsalo několik souborů (autorun, tweaks atd.). Jenže v návodech se píše zkontrolujte, zda se vám vytvořil adresář XX. To XX nahrazuje názvy adresářů, nebo tam má být konkrétní adresář s názvem XX? Nerad bych něco zvoral.
Očekávám, že to na manželčině M2 bude fungovat stejně dobře, jako na mé starší M3.Co od AIO Tweaks očekáváš ??
Tak to držím palce aby vubec system po hacku fungoval jak předtím. Žádný adresář nemusíš řešit. Prostě to prohledá systém a pokud najde, vyhodí pár modrých řádků. Jen tě upozorním na to že až dokončíš postup začne v autě probíhat " instalace " která trvá 10 - 30 min, tento postup se na obrazovce nevizualizuje. Je nutne po tuto dobu počkat bez prerušeni napájeni atd. Pote se na obrazovce zobrazi zprava o uspesnem tweaku. Doporucuji pripojit na nabijecku a pravidelně šlapat pedály.Očekávám, že to na manželčině M2 bude fungovat stejně dobře, jako na mé starší M3.
Rád bych se ale ujistil, jak to bylo míněno s tím adresářem XX.
Byl bych z Dobříše, tedy na půl cesty mezi Příbramí a Prahou, ale nejprve potřebuji, aby mne někdo poradil, jak tam vložit ty příkazy (do programu PUTTY). Prý je třeba opakovat vícekrát, což jsem zkoušel, ale bohužel ani nevím jak bych poznal, že se je povedlo vložit.Ahoj Mazďaci, byl by někdo kolem Příbrami, případně Praha, Plzeň, kdo by mi na mé M3 BM zvládl nainstalovat AIO tweaks? Předem díky za odpovědi.
Ahoj, mám 8 ruzných verzí 1.14b a i 1.14a. Ale už vůbec nevím, jaká verze co umožnovala. Poslední verzi 1.14b co mám je z 8.6. 2021. Verzi 1.15 nemám, na tu mi radarwild vůbec neodpověděl... O tu bych měl taky zájem, kdyby někdo měl.Zdravim, shanim AA v1.14 a 1.15 od radarwild, ak by byl nekdo ochotny poskytnout ,tam pm . Dik
Tak pani , po prohledani celeho world wide webu mam i verzi 1.15A ,nekdo kto to ma chut odskouset ,pmAhoj, mám 8 ruzných verzí 1.14b a i 1.14a. Ale už vůbec nevím, jaká verze co umožnovala. Poslední verzi 1.14b co mám je z 8.6. 2021. Verzi 1.15 nemám, na tu mi radarwild vůbec neodpověděl... O tu bych měl taky zájem, kdyby někdo měl.