Nainstaloval jsem to AIO v poslední verzi 2.8.6, postupně jsem ubíral nebo přidával funkce, nejdřív jsem jich dal jen pár a všechno v pohodě, pak jsem jich několik přidal a už celý systém šel hrozně pomale. Zase jsem některé ubral, ale rychlost se už nezměnila, tak to teď jde jak šnek. Pohyb v menu, atd, jako docela pěkné je barevné rozlišení senzorů - zeléné, oranžové, červené, ale ono i to je zabržděné, dost to snižuje použitelnost, když jedu na senzory a oni mají zpoždění. Zkoušel jsem i podle rad reset Nav + Mute na 10 sekund a moc to nepomohlo, někdy to jde OK a z toho, což je víc případů to jde pomale. AA jsem zkoušel, mám tam tu poslední verzi, zkoušel jsem i nějakou beta a funguje, i když pomale, rozjel jsem to bezdrátově, na kabel mi to nefunguje. Měl tam být problém se zvukem že na firmware 70+ nefunguje, to jsem ani nezkoušel, tak nevím, jen jsem to pustil jestli funguje Waze a to šlo. Někdo tu psal, že to rozjel i na HUD, tak nevím, za mě to asi odinstaluju, pokud to má jít tak pomale, nebo pokud někdo poradí který tweak to zpomaluje? Teď vyšla nová verze firmware 367A, tak mám chuť to tam dát a tím zrušit celé Tweak AIO, nevím jestli to zase nezablokuje přístup pro jeho nainstalování a znovu se mě to odemykat přes serial moc nechce.