• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika Mazda AIO Tweaks

Ne. Musíš to rozdělat. A předem si rozmysli, které tweaky chceš, protože ne všechny fungují se všema verzema FW. Já mám 70...100 a fungují všechny, co jsem chtěl, takže nedokážu říct, které nefungují. Ale četl jsem, že nefungují všechny. A s AA nepočítej. Nefunguje tam zvuk. Na githubu na to je založený bug, ale už rok se s tím nic neděje a vlastně ten rok už ani borec nevydal novou verzi, takže bych s tím nepočítal ani do budoucna zatím.
Dobře. A které Teda fungují tobě? Jestli už to mám rozdělávat tak abych si tam dal, to co bude fungovat. Jde mi především o speedometer a věci které se mi normálně nezobrazují nikde v autě(stav baterie, teplota motoru atd..) AA ne mrzí protože mám auto 5 let a navigace je občas v koncích když někam jedu po nově otevřeném úseku. Chtěl jsem to AA spíš jen kvůli navigaci.

Měl jsem 70...100 a AOI jsem zaktivoval přes seriové připojení.
Teď mám 70.....335 a už na to dlabu,ale jde to.Jenže tak komplikovaně,že to hackeři z AIO TWEAKS už vzdali.
Pokud chceš AA kup v Mazdě sadu a namontuj.Dá se to zvládnout.
I když mě navi WAZE zatím nějak nepřesvědčila.

Myslim,ze to nebyl duvod, proc se na to vyvojar AIO vyprdnul. Dlabe na to uz celkove. Ale AIO je normalne funkcni a skvela vec. Krom toho,ze nabizi AA zdarma, ma oproti oficialnimu reseni 3 vyhody. Ukazuje sipky v HUD (nevim,jak moc presny to je), ma dotykovy displej (ale predpokladam,ze multitouch nefunguje) a umi jet i bezdratove pres wifi (kdyz to jede i se spotify, vim,ze si lidi driv stezovali na laggovani hudby - nevim,jestli uz je toto fixnute). A hlavne je to zdarma :) Nevyhoda je ze to dobiji pomalu telefon,kdyz se nevymeni ta usb jednotka, a to,ze se to musi hacknout rucne. Vic o tom bohuzel nevim,protoze toto AA neoouzivam. Jeste nez jsem se o tom dozvedel, nechal jsem si v servise dat oficialni upgrade a tam u AA od AIO nefunguje zvuk,takze jsem ho odinstaloval.

Dobře. A které Teda fungují tobě? Jestli už to mám rozdělávat tak abych si tam dal, to co bude fungovat. Jde mi především o speedometer a věci které se mi normálně nezobrazují nikde v autě(stav baterie, teplota motoru atd..) AA ne mrzí protože mám auto 5 let a navigace je občas v koncích když někam jedu po nově otevřeném úseku. Chtěl jsem to AA spíš jen kvůli navigaci.
Tak navigace neni vsevedouci a nove useky znat nemusi. Na druhou stranu castokrat zna ruzne objizdky, uzavirky, nehody a zacpy, ktere zase nemuzes znat ty. Za me nejvetsi vyhoda teto navigace je hlasove zadavani. Nikam nic netukas. Proste reknes adresu a jedes. Umi i zobrazit benzinky v okoli, zobrazi je na mape i s informaci,o kolik te to po ceste zdrzi a prida to jako zastavku.

Speedometer funguje. Ja využívám:
- Touchscreen while moving (funguje dotykový ovládání za jízdy - ale ne pro AA)
- Reverse camera safety Warning - odstraní varovnou hlášku při couvání - nedoporučuju. Mně to sice odstranilo, ale pořád mi tam teď bliká STOP i když ještě senzory nepískají.
- Order of audio source - změní pořadí zdrojů v seznamu
- Speedometer - tam využívám jen zobrazování průměrné spotřeby za jízdu v levém horním rohu. Ale je normálně funkční a můžeš si ho nastavit dle libosti.
- AIO tweaks app - nějaký nastavování aio tweaků přímo v infotainmentu, tj. nemusíš to kompilovat na počítači a nahrávat to tam.
- No more disclaimer - odstraní úvodní otravnou hlášku, která se zobrazuje při startu infotainmentu.
- Semi-transparent parking sensor graphics - při couvání, když se ti zobrazí obraz z parkovací kamery, je obrázek auta se senzorama poloprůhledný, takže vidíš skrt a není tak rušivý.
- No more beeps - ztlumí pípání infotainmentu. Už ani nevím přesně, který. Už to prostě zbytečně nepípá.
- potom tam mám tuším Text colors - dá to stín textu, takže ta hodnota zobrazovaná Speedometrem (průměrná spotřeba) je viditelná i na bílým pozadí.
- mám tam pak nahraný jiný vzhled infotainmentu, což se mi líbi mnohem víc. Vlastní pozadí a ikonky. Pozadí můžeš dokonce měnit i přímo přes infotainment.
- mám tam dohraný nějaký CASDK aplikace. Tam si dokonce můžeš napsat vlastní. Já tam mám tu zmíněnou aplikaci na změnu pozadí, hada, tetris (nemůžeš hrát po cestě :D ) a zobrazování diagnostických údajů.

Plus minus mám to stejné.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ještě k tomu AA. Nevím, jak je to s verzí 70.100, ale na 59.450 mi funguje AA celkem dobře. Občas to vypíše nějakou chybovou hlášku na mobilu, ale to přičítám mobilu. Co se týče navigace, tak se dá vybrat mezi Waze a Google (další nemám), na HUD se zobrazují pokyny, stejně jako v origo navigaci, akorát se to občas na chvíli vypne. Zvuk navigace funguje. Funguje i Spotify. Někdy se mi stává, že se navigace jakoby restartuje za jízdy a to je dost nepříjemné. Mobil se nabíjí pomalu, pokud ho máš v USB. Pokud rozběhneš wifi, můžeš si dát mobil nabíjet do nabíječky přes 12V a problém je vyřešen :)

Rok se s rokem sešel a dostali jsme novou verzi AIO. Zatím jsem ale nikde nenašel changelog.

hned po instalaci ti vypise co je nove.
jen je skoda, ze clovek musi vse nastavovat na novo - neuchovava si to nastaveni z predchozi verze.

poslyste, jsem si ted hral trochu s AIO neco pridal neco ubral....chtelo to po me faktory reset ale po nem mi zmizl cesky/slovenky hlas. cestina/slovenstina je mozna jen s anglickym hlasem. nestalo se nekomu neco podobne?
Delali jste nekdo uz restore?

pred prvnim instalaci AIO sem delal FULL JCI BACKUP i Backup toho co meni AIO jen nevim jak to pouzit.

Poslední úprava:
Ahoj,
Na mazda3revolution je nová verze AA V1.14 Tru_go (Fw55-59) *Fw70 podporováno! se zvukem/dotykem.
Mě to opravilo problém se zvukem :)
https://www.mazda3revolution.com/th...55-59-fw70-supported-with-sound-touch.239375/
Ty mas verzi 70 a AA ti jede se zvukem? To by byla pecka. Zatim jsem cetl prvnich 20 prispevku,tak jeste nemam prehled. Ale v uvodu se pise:

... This is a beta supported only so beware there could be no sound for navigation or google assistant in usb or wireless mode or there might be audio clashes ...

coz me prave trosku zmatlo.

Ty mas verzi 70 a AA ti jede se zvukem? To by byla pecka. Zatim jsem cetl prvnich 20 prispevku,tak jeste nemam prehled. Ale v uvodu se pise:

... This is a beta supported only so beware there could be no sound for navigation or google assistant in usb or wireless mode or there might be audio clashes ...

coz me prave trosku zmatlo.
Já mám verzi 59 a i tam mi nešel zvuk. Budeš to muset vyzkoušet, jsou tam obě verze ke stažení.

Ahoj, mám problém s Android auto verze 1.13 z MZD AIO... V M3 BM mám verzi systému 56.00.230. Dle návodu v MZD Tweaks propojím telefon s autem. Android auto v telefonu dám do vývojářské verze, pak spustím "server řídicí jednotky". V telefonu se mi zobrazí domovká obrazovka a v autě zčerná obrazovka a nic víc. (V autě hudba stále hraje a stistkem tlačítka zpět se dostanu na domovskou stránku...) Telefon mám Xiaomi mi9 s andoroid 10. Nemáte někdo s tím zkušenosti, jak to rozchodit?

USB jednotku pro Android auto nemám, tak to zkouším propojit přes wifi, ale zatím neúspěšně...:confused:

Poslední úprava moderátorem:
Poraďte prosím. Přešel jsem z 56.00.230 na 59.00.502A. Nerozjede se mi USB s AIO tweaks. Zkoušel jsem 2, u obou po vložení jen informace se jménem USB a žádná akce. Předtím updatem jsem udělal Autorun & Recovery i test ukázal že OK. Kde může být problém ??

Poraďte prosím. Přešel jsem z 56.00.230 na 59.00.502A. Nerozjede se mi USB s AIO tweaks. Zkoušel jsem 2, u obou po vložení jen informace se jménem USB a žádná akce. Předtím updatem jsem udělal Autorun & Recovery i test ukázal že OK. Kde může být problém ?
Naintaloval jsi před aktualizací ID7 skrip? U verze 59.00.502 a vyšší je nutný provést install toho skriptu. Jinak o ty AIO přijdeš a budeš muset "hackovat".

Naintaloval jsi před aktualizací ID7 skrip? U verze 59.00.502 a vyšší je nutný provést install toho skriptu. Jinak o ty AIO přijdeš a budeš muset "hackovat".

Ano ID7 skript je součástí toho balíku co jsem před instalací provedl. Při ověření byl výsledek OK.

Ano ID7 skript je součástí toho balíku co jsem před instalací provedl. Při ověření byl výsledek OK.
V tom případě, pokud si instaloval ID7 skript. Tak bych zkusil zformátovat USB na FAT32, nebo popřípadě zkusit jiné USB.
A jak dlouho si čekal? Mě to trvá někdy taky celkem dlouho, klidně i 5min, než se něco zobrazí...

V tom případě, pokud si instaloval ID7 skript. Tak bych zkusil zformátovat USB na FAT32, nebo popřípadě zkusit jiné USB.
A jak dlouho si čekal? Mě to trvá někdy taky celkem dlouho, klidně i 5min, než se něco zobrazí...

vyzkoušeno na obou USB, i 15 min a nic..

Back