Dobře. A které Teda fungují tobě? Jestli už to mám rozdělávat tak abych si tam dal, to co bude fungovat. Jde mi především o speedometer a věci které se mi normálně nezobrazují nikde v autě(stav baterie, teplota motoru atd..) AA ne mrzí protože mám auto 5 let a navigace je občas v koncích když někam jedu po nově otevřeném úseku. Chtěl jsem to AA spíš jen kvůli navigaci.
Tak navigace neni vsevedouci a nove useky znat nemusi. Na druhou stranu castokrat zna ruzne objizdky, uzavirky, nehody a zacpy, ktere zase nemuzes znat ty. Za me nejvetsi vyhoda teto navigace je hlasove zadavani. Nikam nic netukas. Proste reknes adresu a jedes. Umi i zobrazit benzinky v okoli, zobrazi je na mape i s informaci,o kolik te to po ceste zdrzi a prida to jako zastavku.
Speedometer funguje. Ja využívám:
- Touchscreen while moving (funguje dotykový ovládání za jízdy - ale ne pro AA)
- Reverse camera safety Warning - odstraní varovnou hlášku při couvání - nedoporučuju. Mně to sice odstranilo, ale pořád mi tam teď bliká STOP i když ještě senzory nepískají.
- Order of audio source - změní pořadí zdrojů v seznamu
- Speedometer - tam využívám jen zobrazování průměrné spotřeby za jízdu v levém horním rohu. Ale je normálně funkční a můžeš si ho nastavit dle libosti.
- AIO tweaks app - nějaký nastavování aio tweaků přímo v infotainmentu, tj. nemusíš to kompilovat na počítači a nahrávat to tam.
- No more disclaimer - odstraní úvodní otravnou hlášku, která se zobrazuje při startu infotainmentu.
- Semi-transparent parking sensor graphics - při couvání, když se ti zobrazí obraz z parkovací kamery, je obrázek auta se senzorama poloprůhledný, takže vidíš skrt a není tak rušivý.
- No more beeps - ztlumí pípání infotainmentu. Už ani nevím přesně, který. Už to prostě zbytečně nepípá.
- potom tam mám tuším Text colors - dá to stín textu, takže ta hodnota zobrazovaná Speedometrem (průměrná spotřeba) je viditelná i na bílým pozadí.
- mám tam pak nahraný jiný vzhled infotainmentu, což se mi líbi mnohem víc. Vlastní pozadí a ikonky. Pozadí můžeš dokonce měnit i přímo přes infotainment.
- mám tam dohraný nějaký CASDK aplikace. Tam si dokonce můžeš napsat vlastní. Já tam mám tu zmíněnou aplikaci na změnu pozadí, hada, tetris (nemůžeš hrát po cestě
) a zobrazování diagnostických údajů.