• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika Mazda AIO Tweaks

@Lowmick , já s tím žádné dodatečné psí kusy nedělal a předevčírem se mi to zvedlo samo jízdou na 80. Teď je tam 78. Uvidím za týden, ale myslím, že by to mohlo být OK.

Tak jsem měl trochu času na testování AIO, které jsem do auta nainstaloval. Speedometr mi pořád nefunguje, tedy kromě času. I když na jedné trase mi fungoval...
Rozjel jsem i android auto přes USB. Vypadá to, že funguje výborně. Ale všiml jsem si jedné věci. Navigace přes AA mi ukazuje pokyny na HUD, tak jako ukazovala vestavěná, ale vestavěná pokyny na HUD neukazuje, hlásí je do reproduktorů, což předtím nedělala :)
Tak nevím, jestli je to normální, nebo se dají nějak zprovoznit pokyny na HUD pro obě navigace...

Tak jsem měl trochu času na testování AIO, které jsem do auta nainstaloval. Speedometr mi pořád nefunguje, tedy kromě času. I když na jedné trase mi fungoval...
Rozjel jsem i android auto přes USB. Vypadá to, že funguje výborně. Ale všiml jsem si jedné věci. Navigace přes AA mi ukazuje pokyny na HUD, tak jako ukazovala vestavěná, ale vestavěná pokyny na HUD neukazuje, hlásí je do reproduktorů, což předtím nedělala :)
Tak nevím, jestli je to normální, nebo se dají nějak zprovoznit pokyny na HUD pro obě navigace...
Tak to jsi stastny clovek. Co ja bych za pokyny na HUD pro AA dal. Bohuzel mam FW 70 a ofic AA, tak mam zatim smulu.

K cemu ti ted ta orig. navigace je? Kdyz jsi mimo signal? Ja uz ji jinak nemam duvod pouzivat,takze bych to jednou za pul roku prezil. Jinak kdyz tam mas tu kartu, tak i kdyz ti navigace nebezi,pry to solidne vytezuje CPU. Da se zkontrolovat,kdyz zapnes systemovej monitor (podrzis Music + Back + Mute).

Odesláno z mého XT1635-02 pomocí Tapatalk

K cemu ti ted ta orig. navigace je? Kdyz jsi mimo signal? Ja uz ji jinak nemam duvod pouzivat,takze bych to jednou za pul roku prezil. Jinak kdyz tam mas tu kartu, tak i kdyz ti navigace nebezi,pry to solidne vytezuje CPU. Da se zkontrolovat,kdyz zapnes systemovej monitor (podrzis Music + Back + Mute).
Nebude to vytezovani procesoru zpusobeno tim, ze je aktivovano cteni dopravnich znacek, ktere bez vlozene SD karty nefunguje? Plus mam pocit (vzpominka z testovani, jeste nemam objednano), ze se na displeji nekde zobrazuje jmeno aktualni ulice, kterou se zrovna projizdi, i kdyz clovek od nastartovani auta do navigace vubec nevlezl. Takze predpokladam, ze pokud je zasunuta SD karta, tak navigace proste bezi a tudiz vytezuje CPU, jen nenaviguje.

Nebude to vytezovani procesoru zpusobeno tim, ze je aktivovano cteni dopravnich znacek, ktere bez vlozene SD karty nefunguje? Plus mam pocit (vzpominka z testovani, jeste nemam objednano), ze se na displeji nekde zobrazuje jmeno aktualni ulice, kterou se zrovna projizdi, i kdyz clovek od nastartovani auta do navigace vubec nevlezl. Takze predpokladam, ze pokud je zasunuta SD karta, tak navigace proste bezi a tudiz vytezuje CPU, jen nenaviguje.
Jo,navigace bezi. Mne treba automaticky hlasila prekroceni rychlostniho limitu i kdyz jsem ji vubec nezapinal. Mam BM, tj. Bez cteni znacek a zobrazovani nazvu ulic na HUD.

Navigace běží pořád, zobrazují se ulice na hlavním displeji a značky na HUD. Včera odpoledne jsem si zapl vestavěnou navigaci a fungovali pokyny na HUD i mluvené slovo. Jinak vestavěnou navigaci mám hlavně proto, že nežere data telefonu, tak jako google.
A chci se ještě zeptat. Existuje nějaká apolikace pro AA, něco jako Speedometr?

Řešil jste někdo problém s AA, kdy si auto myslí že couvám ?? Zkusil jsem verzi s parametrem GPS brát z mobilu a bohužel tam to byla totalní katastrofa. GPS v mobilu se vůbec nechytla a když ano tak uplně mimo silnici.

Ahoj,
netusite nekdo, jestli jde v infotainmentu vypnout vrchni radek s nazvem ulice, ve ktere se auto nachazi? Idealne jinak, nez vytazenim karty s navigaci (chci si nechat cteni znacek). Pripadne jestli je na to tweak?

I s čtením značek a celou navigací jsem to hodil do popelnice. Myšleno SDkartu. Auto si ještě chvilku nechám :). A jsem rad, ze to stalo jen tech cca 1200 Kč. Nechápu jak to někdo může používat v našich krajích a hájích a jeste za to dat 15 klacků.
Mimochodem, od vyhození SDkarty s navigací je cely systém asi tak 10x rychlejší a ani jeden zásek.

Za 15k bych offline navigaci taky uplne nemusel. A system je pekelne pomaly... Uvidim, jestli se mi podari AA spojit s HUDem, pak bych asi kartu taky zahodil. Skoda, ze maji to cteni znacek spojene s navigaci.

Ahojte,
mam FW v59.00.545eu a posledni Mazda AIO Tweaks i s AndroidAuto a wifi support. Ale AA se mi nedari rozchodit pres wifi.
postupoval jsem podle navodu z AIO aplikace.
1. aktivoval jsem AA developer mode,
2. vytvoril a pripojil auto k mobilnimu hotspotu
3. v AA jsem nastartoval headunit server
ale AA mi v aute nenabehne, ani kdyz ho pustim v MZD z app menu.

Delam neco spatne, nebo na v59.00.545eu to pres wifi nefunguje?

Ahojte,
mam FW v59.00.545eu a posledni Mazda AIO Tweaks i s AndroidAuto a wifi support. Ale AA se mi nedari rozchodit pres wifi.
postupoval jsem podle navodu z AIO aplikace.
1. aktivoval jsem AA developer mode,
2. vytvoril a pripojil auto k mobilnimu hotspotu
3. v AA jsem nastartoval headunit server
ale AA mi v aute nenabehne, ani kdyz ho pustim v MZD z app menu.

Delam neco spatne, nebo na v59.00.545eu to pres wifi nefunguje?
Ahoj,
taky mám FW v59.00.545A a v něm android auto funguje. Jak přes wifi, tak i po kabelu. Akorát mi nejde zvuk z navigace do reproduktorů v autě. Na starším FW mi zvuk určitě fungoval.

Jak se to instaluje, ty témata?
Zalezi na tom,jakou mas verzi FW a pokud mas 59.00.502 a vyssi,tak jestli mas AIO. Staci to stahnout,rozbalit, hodit na flashku, strcit do auta, chvilku pockat a je to. Ja si tam jeste upravoval obrazek pozadi vybrane ikony (odstranoval jsem kour,ktery tam byl puvodne) a skryl ksem horni listu, aby zbytecne nekazila obrazek pozadi.

Zdravím všechny. Nevíte zda funguje tweak i na verzi infotainmentu 70?Bez toho abych musel rozdělávat celý panel. Díky za info

Zdravím všechny. Nevíte zda funguje tweak i na verzi infotainmentu 70?Bez toho abych musel rozdělávat celý panel. Díky za info
Ne. Musíš to rozdělat. A předem si rozmysli, které tweaky chceš, protože ne všechny fungují se všema verzema FW. Já mám 70...100 a fungují všechny, co jsem chtěl, takže nedokážu říct, které nefungují. Ale četl jsem, že nefungují všechny. A s AA nepočítej. Nefunguje tam zvuk. Na githubu na to je založený bug, ale už rok se s tím nic neděje a vlastně ten rok už ani borec nevydal novou verzi, takže bych s tím nepočítal ani do budoucna zatím.

Back