• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika Mazda AIO Tweaks

ted jsem trochu zmateny.... jsem myslel ze toto dela ID7? a nebo to je to iste?

Poslední úprava:
ID7_recovery scripts - A collection of autorun scripts by id7, made for recovering from a catastrophic event that results in the loss of SSH access and/or the ability to install tweaks with MZD-AIO-TI. Install recovery pack BEFORE updating firmware and it will automatically detect and restore SSH access if it is lost for any reason.

Ahoj,
tak po přeinstalaci speedometru už mi status bar funguje. Akorát u stavu baterie mám pořád hodnotu 61,0 až 61,5. Dal jsem si baterku tedy nabít a po nastartování mi to ukazuje stejné hodnoty. Value je "Battery charge state (i-stop)".
Jinak baterie po odbojení nabíječky dávala 12,86 V a iStop mám od shr3ka vypnutý...

Ja mám baterku SOC neco mezi 78-84 dle toho jak se auto vyspí. Dle tabulek zatím dobrý. Je 1,5 roku stará.

Ahoj,
tak po přeinstalaci speedometru už mi status bar funguje. Akorát u stavu baterie mám pořád hodnotu 61,0 až 61,5. Dal jsem si baterku tedy nabít a po nastartování mi to ukazuje stejné hodnoty. Value je "Battery charge state (i-stop)".
Jinak baterie po odbojení nabíječky dávala 12,86 V a iStop mám od shr3ka vypnutý...
Nabíjel jsi přes plus na baterii a kostru? Mezi minusem a kostrou je právě proudový snímač, kterým se načítá hodnota SOC.

Nabíjel jsi přes plus na baterii a kostru? Mezi minusem a kostrou je právě proudový snímač, kterým se načítá hodnota SOC.

Aha :-\ Měl jsem to právě na kontaktech baterie... Čili jde teď o rozhozenou indikaci vůči skutečnosti?

Takže když baterii nabiješ samostatně mimo auto, nebo jen na konektory + a - přímo na baterii v autě, tak se ti SOC nezmění. Protože to auto nezjistí.
Po čase se to asi (doufám) v systému srovná když zjistí že při 14.4 V do baterky už skoro žádný proud nejde..

Odesláno z Tapatalk

:) taky doufám, že se to srovná. Před začátkem nabíjení přímo na mínus pól 66%, po dokončení 62,5%. :D ..., ještě bych chvíli nabíjel, a pak ani nenastartoval.

Tak po cca 170 km se indikace nesrovnala. Až se budu někdy hodně nudit, hodím to na nabíječku přes kostru...

Sice jsem tolik nenajel, ale ani mně se to nesrovnalo. Není na to nějaký postup, jak to nakalibrovat?

a co odpojit baterku a nechat smazat data? To nepomůže? Po instalaci kamery, kdy jsem musel odpojit baterku, se mi smazala průměrná spotřeba.

Tak jsem včera úspěšně nainstaloval AIO. Konečně se mi objevily všechny aplikace a dokonce funguje i kamera :)
Akorát, že když si zapnu speedometr, tak jediné, co mi tam funguje je čas od startu vozidla a čas jízdy. Zbytek ukazuje čistou nulu. Nevíte co s tím?
A nainstaloval jsem i android auto headunit app, akorát nevím, co nainstalovat do telefonu, aby to fungovalo...

Do telefonu nainstaluj appku Android Auto. V obchod play neni pro CR dostupna, tak to prozen googlem.

Do telefonu nainstaluj appku Android Auto. V obchod play neni pro CR dostupna, tak to prozen googlem.
Našel jsem aplikaci, ale nevím, jak ji nainstalovat, když je tam napsáno, že v naší zemi není dostupná....

Byvaji tam 3 nebo 4 verze. Kazda je zkompilovana pro jinou architekturu. Zalezi,co mas za mobil. Zkousej jeden po druhym,dokud jeden nebude ok.

Odesláno z mého XT1635-02 pomocí Tapatalk

Tak jsem včera úspěšně nainstaloval AIO. Konečně se mi objevily všechny aplikace a dokonce funguje i kamera :)
Akorát, že když si zapnu speedometr, tak jediné, co mi tam funguje je čas od startu vozidla a čas jízdy. Zbytek ukazuje čistou nulu. Nevíte co s tím?
A nainstaloval jsem i android auto headunit app, akorát nevím, co nainstalovat do telefonu, aby to fungovalo...
Mne se zobrazuje vsechno. Zadny problem jsem nemel. Nektery udaje chvilku trvaji,nez se zobrazi. Doporucuju to resit na mazda3revolutulion.com. odkaz na to vlakno najdes na mazdatweaks.com. odpovida tam i vyvojar. Urcite ti nekdo poradi. Nebo si to mozna zkus napred prohledat. Je tam toho hromada.

Odesláno z mého XT1635-02 pomocí Tapatalk

Tak po cca 170 km se indikace nesrovnala. Až se budu někdy hodně nudit, hodím to na nabíječku přes kostru...

Včera jsem zkoušel nabíjet přes kostru a taky nic. Pořád se pohybuju okolo hodnot 60,0 až 62,5 ať jedu jakkoliv daleko...:confused:

Back