Já už ji mám týden. Vystavená je už několik týdnů. Jen borec zapomněl změnit popisek na stránce. Já v tom žádný rozdíl nevidím. Možná teplota chladicí kapaliny ve status baru. Je modrá, pak bílá a pak oranžová. Nebo naopak. Osobně bych byl radši, kdyby měla kolem nějakej border nebo shadow. Zkusím borcovi napsat.
Měl jsem předtím 2.8.3 a omylem ji odinstaloval, tak jsem opět musel dělat serial hack. Při té příležitosti jsem u stříbrné lišty uvalil jednu tu nožku. Vidět to nejde, ale zanadával jsem si pěkně. Ty plasty, to je šílenost rozdělávat. Poprvé to bylo ok, podruhé tohle. A video na YT žádný pořádný.
Jedna z prvních věcí, co jsem si na autě nechal udělat, byl upgrade na ofic AA. (Nevěděl jsem, že existuje AIO. A i tak by mi to vrtalo v hlavě a chtěl bych to zkusit.) Z toho důvodu bohužel nemůžu používat bezdrátový AA od AIO, což mě mrzí,ale sleduju vývoj a nejen že to borci řeší, ale už se ohledně tohoto problému ozývá čám dál víc lidí, takže věřím, že to bude brzo. Borci tam řešili i to, jak je potřeba posílat zvlášť kanálama obraz, audio a ostatní streamy, takže věřím, že pokud to sekání hudby při pohybu obrazu není opravený už teď, tak brzo bude. Už abych měl bezdrát. Docela mě sere to furt připojovat přes usb.
Jinak mám určitý problémy,ale jsem přesvědčenej, že souvisí s mým mobilem. Občas se stane, že mi to odpojí audio a začne hrát (resp. šumět) rádio a já to musím manuálně přepnout. A taky se mi občas restartuje telefon. Bohužel dobrej telefon se 7000mAh baterkou jen tak neseženu, takže to budu muset vydržet. Věřím, že wifi to vyřeší.