Zdravím vás klubáci.. Mám Mazdu CX-5, 02/2017, je to moja úplne prvá mazda v živote takže úplne sa v tom ešte neorientujem. Hlavne čo ma teda zaujíma, lebo som o tom už čítal a mam v tom trochu guláš, tak pre istotu sa spýtam. Takže ideme na to:
1. Mám verziu 56.00.513 EU N a ak dobre chápem je to ešte tá verzia kde nahratie AIO tweaks ide tou jednoduchšou cestou - že nemusím riešiť prístup cez ten serial usb?
2. Ak by som uvažoval nad upgrade MZD, tak ak dám verziu, ktorá je nižšia ako tá 59.00.502, teda 59.00.405(niesom si tými poslednými 3 číslami úplne istý, ale niekde tu sa taká spomínala) , AIO mi ešte stále bude fungovať?
3. Ak by som napr. z tej mojej aktuálnej verzie 56 robil update na verziu 59.00.502 a vyššiu a pred tým si spravím cez aio tweaks "zadné dvierka" cez SSH_Bringback alebo Autorun and Recovery script, tiež nemusím riešiť odblokovanie cez ten USB serial?
Hlavne o čo sa mi jedná je spojazdniť android auto. Bez toho aby som musel ísť do Mazdy a meniť ešte aj HW. A to ak som správne pochopil je potrebné ak by som chcel AA pripájať cez USB. AA ktoré sa dá rozbehať cez AIO ide len bezdrôtovo. Je to správne?
S tým USB serial prístupom by som si vedel poradiť, ten návod je napísaný dosť blbuvzdorne, jedine prečo sa tomu chcem vyhnúť je asi len vlastná pohodlnosť. Ale samozrejme ak by nebola iná možnosť a z nejakého dôvodu by som tam chcel mať verziu 59.00.502 a vyššiu tak to zvládnem. Ale podla všetkého sa dá v pohode žiť aj s verziou nižšou ako je ta 502.
Opravte ma ak sa mýlim.
Ďakujem vám za odpoveď