Poslední úprava:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Nemůžu si pomoct, ale Borbety tomu sedí asi vícLoni jsem se na to vykašlal, ale už se zase blíží sezóna, tak mám pokušení koupit Mazdě nějaká kolečka. Do finále postoupily tyhle disky - Autec Tallin (7.5x18" ET 45, 10,8 kg) a Borbet N (7.5x18" ET 50, 11.7 kg) oboj při zachování rozměru pneu 215/45/18. Co vy na to?
Foto: Borbet N
Zobrazit přílohu 55189
Zobrazit přílohu 55190
Zobrazit přílohu 55191
Sice mě u těch Borbetů lehce odrazuje jejich o cca. 1 kg vyšší hmotnost a větší středová díra, ale vzhledově se mi taky líbí více.Nemůžu si pomoct, ale Borbety tomu sedí asi víc
Ta větší středová díra je za mě maličkost... Mám to s tou redukcí a naprosto bez problémů.. A to si myslím, že jízdním stylem to auto prostě nešetřím, a kdyby to dělalo bordel, už by to bylo dávno poznatSice mě u těch Borbetů lehce odrazuje jejich o cca. 1 kg vyšší hmotnost a větší středová díra, ale vzhledově se mi taky líbí více.
Skandic je jen v matu, to nechci. Uz neni kde hledat. Hledam prakticky rok, ver, ze mam sjety cely internet a prozkoumany vsechny disky.Btw, koukals na Autec Skandic? Mně asi ten desetipaprskovej design jde k tomu pětišteftu líp, než sedmipaprskovej.
Perfektně udělaná vizualizace. To jsi byl na kterém e-shopu?Loni jsem se na to vykašlal, ale už se zase blíží sezóna, tak mám pokušení koupit Mazdě nějaká kolečka. Do finále postoupily tyhle disky - Autec Tallin (7.5x18" ET 45, 10,8 kg) a Borbet N (7.5x18" ET 50, 11.7 kg), oboje při zachování rozměru pneu 215/45/18. Co vy na to?
Foto: Borbet N
Zobrazit přílohu 55189
Zobrazit přílohu 55190
Zobrazit přílohu 55191
Felgenshop.de, pripadne felgenoutlet.dePerfektně udělaná vizualizace. To jsi byl na kterém e-shopu?
Na ty V mám smlsnuto já.. Přecijen je to bez kontroly K technika, pohodlne reseni a me se libejBORBET V (fotka s autem s disky v šedé, černou jsem nesehnal)
Zobrazit přílohu 55238
Zobrazit přílohu 55239
Zobrazit přílohu 55240
Které konkrétně?Ty Borbety jsem jezdil. Přijdou mi strašný bláta. Dvě kola jsem odrovnal po vjetí do ani ne moc veliké díry. To samé známý,kde pomalu každý rok kupoval nové kolo.
Aha, to je nepříjemné, protože se mi líbí a navíc, jak tu psal kolega, jsou parametrově shodné s originálními disky. V čem spočívalo to poškození?Borbet V. Bych je už asi nekoupil. Možná by stačily pneu s lepší ochranou ráfku? Já jezdil Hankook...
Ty konkrétní Borbet jsou dobré v tom,že se nemusí řešit žádné středící kroužky a i středová poklička s logem Mazda pasuje znamenitě.