Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Jo, to jsem musela absolvovat taky.. A vzhledem k tomu, že typáč byl v němčině, a já jsem spíš ruštinář, tak jsem to moc nestudovala.. Koupila jsem prostě na to gumy, co jsem chtěla a věděla jsem, že s tím daným kolem tam ten rozměr je napsaný, a víc jsem neřešila... A pak mi technik na STK říká "vy jste vůbec nečetla ty podmínky, co?" 😂😂 ale pak už víc komentářů neměl, a nic neříkal, tak nevím. 😂Já ti nevím - řekl bych že bez podmínek to asi muže platit v Německu nebo někde kde ti taková kola zapíšou jen na základě TÜV ale v ČR pokud chceš nový rozměr mám ten pocit musíš jít vždy na STK aby to zkontrolovali a dali ti potvrzení 😉
Kovane nebudou. Koneckoncu ani ty Motec nejsou (mam na mysli MCR2).Jsou ,,kované” (tlakově lité) nebo jen klasika lité? Jaké mají zatížení?
Přesně tak 👌Ty jsou - jsou to FLOW FORMING - je to něco mezi taková novější technologie a jsou tak dělané třeba i ty TEC GT RACE 1 a jiné lehké disky.
Opravdu ,,kované” FORGED stojí raketu.
Já si ho musela zaplatit, 😅 hodně záleží na konkrétním prodejci, bohužel..Já mám dojem, že jsem svého času dostal typáč prostě jako součást nákupu, ale nejsem si jist - kupoval jsem dvoje kola s typovým listem - Sparco a Autec.
Jakou mas zkusenost s tema Autecama? Premyslim o jednom typu od nich, tak jestli to neni nejake blato, jak jsou na tom s lakovanim.... atd.Já mám dojem, že jsem svého času dostal typáč prostě jako součást nákupu, ale nejsem si jist - kupoval jsem dvoje kola s typovým listem - Sparco a Autec.