- 2 675
Ale taky mas garaz, kde Ti, docela casto, to auto stoji, ne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ale taky mas garaz, kde Ti, docela casto, to auto stoji, ne?
Kolik platils ?
Kvuli zasterkam kola sundavat netreba...alespom u M3 (nevidim, co mas za auto). Dokonce i de/montaz plastoveho nadkoli lze zmaknout bez sundani kola a vubec zvedani auta.
10 600,-
No to je sebevědomá částka na to,že se jedná o nový vůz a netřeba nic odrezovat.
A jo, já se tam v pohodě dostal. Co se týká zástěrek, tak jsem montoval origo a nikde se nic nevyštípávalo...:cyclops:
V tom pneuservisu se díváš pod plasty, kterými je komplet zadělaný podvozek? By ses asi divil, kolik "barvy" pod těmi plasty je... schválně si vem třeba jenom šroubovák a mrkni se sám. Mechanik v Auto Efekt byl celkem překvapený, když jsme se dívali na moje.Neblbni. Mám auto rok a půl bez jakékoliv dodatečné ochrany a podvozek je jako nový. Dnes jsem nechal kontrolovat v Mazdě. To je snad nějaká nemoc tady honem stříkat podvozek u nových aut. V minulosti budiž, ale dnes? A dokonce dvakrát?
Podvozek kontroluji dvakrát ročně v pneuservisu, teď navíc i v Mazdě při běžné prohlídce a všechno je ok. Až se něco objeví, budiž, budu to řešit. Já jsem na auto puntičkář, to mi věř.
Právě, že pod plastama jsou místa, kde není vubec nic...Jakože co ubrali barvy na karoserií přidali na podvozek?
Každopádně raději méně přípravku na podvozek, než více barvy co vůbec podvozek neochrání.